HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči zasahovali u třech dopravních nehod

(04.1.2019) Přestože dnes v odpoledních a večerních hodinách dopravu ve Zlínském kraji komplikoval sníh, hasiči vyjížděli jen ke třem dopravním nehodám. 

K první nehodě vyjížděli profesionální hasiči ze stanice Kroměříž, kteří byli vysláni krátce před pátou hodinou odpolední do místní části Plešovec města Chropyně na Kroměřížsku. Zde řidič osobního vozidla sjel mimo komunikaci, kde se s vozidlem převrátil na bok. Po příjezdu hasičů k místu nehody byl řidič již mimo vozidlo. Při nehodě nebyl ani zraněn. Hasiči u vozidla provedli protipožární opatření. K úniku provozních kapalin nedošlo. Dále hasiči v místě nehody usměrňovali dopravu, neboť ta komplikovala průjezdnost tímto místem. Po zadokumentování místa události dopravními policisty hasiči vytáhli vozidlo z příkopy na okraj silnice. Další odtah vozidla si již zajistí majitel vozu.

K druhé nehodě vyjížděli opět hasiči z Kroměříže, a to pár minut před šestou hodinou večerní. Krajským operačním střediiskem hasičů byli vysláni k obci Střížovice na Kroměřížsku, kde havaroval řidič osobního vozidla, které po nehodě skončilo na střeše. Ve vozidle cestovaly celkem tři osoby, které naštěstí vyvázly bez zranění. 

Třetí nehoda se stala ve Starém Městě na Uherskohradišťsku. Zde vjel po sedmé hodině večerní řidič osobního vozidlo do příkopy, kde se převrátil s autem na bok. Na místo byli vysláni hasiči ze stanice Uherské Hradiště. Při nehodě byla zraněna jedna osoba. Ta skončila v péči přivolaných záchranářů. Hasiči zajistili místo nehody a poté se vrátili zpět na svou stanici.

U všech třech nehod příčinu šetří dopravní policisté.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

Plešovec

Plešovec 

Detailní náhled

Střížovice

Střížovice 

Detailní náhled

Staré Město

Staré Město 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem