HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči zasahovali u těžkých dopravních nehod

 
HZS Pardubického kraje, územní odbor Pardubice
            K těžké dopravní nehodě do Štěpánova vyjížděli profesionální hasiči z Přelouče v sobotu v 16.09 hodin. Jednalo se o střet dvou osobních automobilů. Na místě bylo zraněno pět osob. Hasiči pomáhali s ošetřením zraněných i transportem do sanitních vozů a po zadokumentování nehody policisty hasiči přetočili havarované vozidlo zpět na kola. Po odstranění následků nehody se hasiči vrátili zpět na základnu.
 
V 16.10 hodin vyjížděli hasiči z Holic do Chvojence, kde se střel motorkář s osobním vozem.  Motocyklista zůstal v plotě. Jednotka se spolupodílela na ošetření zraněného motocyklisty, který utrpěl poranění dolní a horní končetiny. Po ošetření jednotka zajistila dopravní prostředky proti požáru. Místo bylo předáno policistům, kteří si zajistili úklid vozovky.
 
Při nehodě ve Chvojenci byl zraněn motocyklistaPři nehodě ve Chvojenci byl zraněn motocyklista
HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim
            Profesionální hasiči z Chrudimi a dobrovolní hasiči z Heřmanova Městce vyjížděli v 16.14 hodin k dopravní nehodě motocyklu a osobního vozidla, jež se střetly v Heřmanově Městci. Při nehodě byly těžce zraněny dvě osoby. Pro jednu osobu musel přiletět vrtulník Letecké záchranné služby a druhý byl převezen do nemocnice. Hasiči i u této nehody pomáhali s ošetřením zraněných osob a s transportem do vrtulníku a po vyšetření nehody policisty byly odklizeny následky těžké nehody.  
 
Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem