HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči z Broumova oslaví výročí svého založení ukázkami na náměstí a dnem otevřených dveří

U příležitosti oslav 40. výročí založení jednotky profesionálních hasičů v Broumově a 140. výročí založení sborů dobrovolných hasičů Broumov a podniku Veba a.s. Broumov připravili hasiči na sobotu 12. července 2014 bohatý program pro širokou veřejnost.  

Zájemci a fanoušci požární techniky budou moct od 9.00 do 11.00 hodin navštívit v rámci „Dne otevřených dveří“ stanici profesionálních hasičů v Soukenické ulici, kde na ně bude čekat nejen prohlídka požárních vozidel, ale i dalších prostředků a vybavení, které hasiči používají při zásazích.
 
Od 14.00 do 17.00 hodin se na Mírovém náměstí představí historická i současná požární technika. K vidění bude např. ruční stříkačka z roku 1768 nebo koněspřežná parní stříkačka.
 
V 16.30 hodin představí svou činnost lezecká skupina Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje, stanice Náchod.
 
Od 17.00 hodin proběhne společný zásah profesionálních, dobrovolných hasičů a složek integrovaného záchranného systému při simulované dopravní nehodě s nutností vyproštění osob z havarovaného vozidla.
 
Celý program zahájí od 12.00 hodin hudební vystoupení kapely Lokálka Hradec Králové.
 
Tímto jste srdečně zváni!
 
Plakát oslav

vytisknout  e-mailem