HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči vytahovali v Karlově Studánce auto z potoka

Zřejmě nezabržděno... 

Čtyři jednotky hasičů vyjely v sobotu 7.4.2012 do Karlovy Studánky (okres Bruntál), kde skončil osobní automobil Renault Mégane v potoce. Vytáhli jej pomocí vyprošťovací Tatry 815. Nehoda se obešla bez zranění. Do potoka neunikly žádné provozní kapaliny.
DNautopotokKarlovaStudanka (2).JPG
 
 
Operační středisko hasičů bylo o nehodě informováno v sobotu o půl třetí odpoledne. Na místo vyjely dvě jednotky Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje - ze stanic v Rýmařově a Bruntálu (odtud vyprošťovací Tatra), s nimi dvě jednotky dobrovolných hasičů – z Rýmařova a Vrbna pod Pradědem.
 
Auto stálo v potoce všemi čtyřmi koly, voda mu naštěstí sahala jen do poloviny kol. Hasiči vytáhli auto na silnici pomocí hydraulického ramene vyprošťovací Tatry 815 a předali ho majiteli, bylo pojízdné.
 
Okolnosti nehody zjišťuje Policie ČR. Není vyloučeno, že v autě při sjezdu do potoka nikdo nebyl. Majitel mohl auto špatně zaparkovat na nedalekém parkovišti (jak také tvrdil zasahujícím hasičům) a renault pak do potoka sjel bez cestujících.

vytisknout  e-mailem