HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči vysvobodili ženu napíchnutou na plot

Celkem dvě jednotky profesionálních a jedna dobrovolná jednotka hasičů zasahovaly u ženy, která se při přelézání plotu napíchla na železné trny plotu v městské části Český Těšín-Mosty. Hasiči za dohledu přítomných zdravotníků během pár minut osobu z pasti zachránili. 

Krátce před třetí hodinou odpolední byla na operační středisko Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje nahlášena událost, při které došlo k poranění ženy během přelézání plotu. Na místo vyjeli profesionální hasiči ze stanic Český Těšín a Karviná a s nimi i místní dobrovolní kolegové z Českého Těšína-Mosty.

Po příjezdu jednotky na místě našly ženu, která měla nohu napíchnutou na železných trnech, které lemovaly horní část plotu. Jelikož se žena nacházela v nezáviděníhodně poloze, zajistili hasiči pomocí desky a dvou sudů na sorbent „příjemnější“ úlevovou polohu, ve které žena pod dohledem hasičů vyčkala příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby. Po příjezdu zdravotníků hasiči, pomocí hydraulického nářadí, odstřihli část plotu a zraněnou ženu předali do péče zdravotníků.

Žena byla po prvotním ošetření na místě odvezena do nemocničního zařízení a hasiči se vrátili zpět na své základny.

Odkazy do noveho okna

Plot_Cesky_Tesin (1)

Plot_Cesky_Tesin (1) 

Detailní náhled

Plot_Cesky_Tesin (2)

Plot_Cesky_Tesin (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem