HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči vyprošťovali řidiče dvou mercedesů v Ludgeřovicích

            Tři jednotky hasičů zasahovaly v sobotu 30.6.2018 odpoledne v Ludgeřovicích (okres Opava) u nehody tří vozidel - osobního Mercedesu, Mercedesu pickupu a Škody Octavie, která si vyžádala celkem 4 zraněné osoby. Hasiči vyprošťovali řidiče obou mercedesů, a to pomocí hydraulických nástrojů. Také pomáhali s ošetřováním zraněných osob a jejich transportem do sanitek ZZS MSK a vrtulníku LZS.

            Operační středisko hasičů bylo o nehodě informováno v sobotu před 16. hodinou. Do Ludgeřovic vyjely dvě jednotky Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje (HZS MSK) – ze stanic Hlučín a Ostrava-Přívoz, společně s nimi jednotka dobrovolných hasičů Hlučín.

            Zabezpečili havarovaná vozidla před případným požárem a z míst řidičů obou mercedesů opatrně vyprostili dva muže, kteří byli během zásahu podle velitele hasičů při vědomí a komunikovali. Všichni zranění měli skončit v ostravské Fakultní nemocnici.

            Na provozní kapaliny, uniklé na silnici, hasiči použili nasákavý sorbent. Silnice I/56 byla po dobu jejich zásahu zcela uzavřena.

Odkazy do noveho okna

DN3auta2vyprosteniLudgerovice (1 OP)

DN3auta2vyprosteniLudgerovice (1 OP) 

Detailní náhled

DN3auta2vyprosteniLudgerovice (2)

DN3auta2vyprosteniLudgerovice (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem