HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči ve středu odpoledne odstraňovali následky hned několika nehod

HZS Pardubického kraje, územní odbor Pardubice

Do Jankovic spěchali hasiči ve středu 6. září v 13.35 hodin. Došlo zde k nárazu osobního vozu do stromu. Hasiči pomohli zraněné osobě a předali ji do péče zdravotníkům. Po odstranění následků se hasiči vrátili zpět na stanici do Přelouče.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim

Dvě jednotky hasičů vyjížděly ve středu v 14.08 hodin do Svratouchu, kde mělo samovolně sjet osobní vozidlo do lesa a narazit do stromu. Uvnitř vozu se nacházela osoba, která utrpěla zranění a byla transportována do nemocnice. Hasiči vytáhli havarovaný automobil z hlubokého příkopu zpět na silnici. Událost ze strany hasičů byla ukončena v 17.08 hodin.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy

K nehodě osobního vozu, které skončilo v Borové v příkopu a na boku, vyjížděli hasiči ze Svitav a Poličky ve středu 6. září v 16.03 hodin. Na místě byly dvě zraněné osoby. Jednu osobu museli hasiči vyprostit z automobilu. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob, dále zajistili vozidlo proti požáru i úniku provozních náplní. Hasiči zajistili i místo pro přistání vrtulníku, kterým byla zraněná osoba transportována do nemocnice. Na místo byl povolán i hasičský jeřáb, kterým byl automobil naložen na vozidlo odtahové služby. Odstraňování následků nehody trvalo až do 17.55 hodin.

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Jankovice

Jankovice 

Detailní náhled

Svratouch

Svratouch 

Detailní náhled

Svratouch1

Svratouch1 

Detailní náhled

Borová1

Borová1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem