HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči v Radostíně nad Oslavou od dopoledne likvidují požár seníku

Šest jednotek hasičů zasahuje u požáru seníku v Radostíně nad Oslavou na Žďársku. Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu. 

Informaci o požáru přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina před desátou hodinou dopoledne. Na místo události vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic ve Žďáře nad Sázavou a Havlíčkově Brodě společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Radostína nad Oslavou, Ostrova nad Oslavou, Obytčova a obce Krásněves.

V době příjezdu prvních jednotek na místo události byl seník kompletně v plamenech. Na likvidaci požáru hasiči nasadili několik vodních proudů. Kromě hašení samotného objektu se jednotky zaměřily také na ochranu okolí a před plameny chránily mimo jiné také teletník v blízkosti požářiště. K rozšíření požáru nedošlo. Zásah hasičům výrazně komplikoval silný vítr.

Hasiči z několika jednotek budou na místě zasahovat až do pátečního rána. K dispozici mají týlový kontejner, který jim poskytne potřebné zázemí.

Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Majetková škoda vzniklá požárem nebyla dosud vyčíslena. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

Radostín nad Oslavou

Radostín nad Oslavou 

Detailní náhled

Radostín nad Oslavou

Radostín nad Oslavou 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem