HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči v Hořicích oslaví výročí ukázkami techniky i zásahové činnosti

Od čtvrtka 6. září do soboty 8. září se v Hořicích na Jičínsku uskuteční ukázky techniky, vybavení i zásahové činnosti hasičů a dalších složek integrovaného záchranného systému.  

Tyto ukázky a další zajímavé akce proběhnou u příležitosti oslav 20. výročí vzniku profesionální jednotky požární ochrany v Hořicích a 115. výročí vzniku jednotky dobrovolných hasičů z Hořicích.
 
Ve čtvrtek 6. září a pátek 7. září od 8.00 do 15.00 hodin budou otevřeny brány stanice profesionálních a dobrovolných hasičů v Hořicích, ulice Otakarova. Návštěvníci si budou moct v rámci „Dne otevřených dveří“ prohlédnout současnou techniku a vybavení hasičů.
 
V sobotu 8. září od 12.30 do 16.00 hodin budou na stanici hasičů v Hořicích připraveny ukázky techniky a vybavení nejen hasičů, ale také Zdravotnické záchranné služby a Policie ČR. Veřejnost si bude moct prohlédnout a seznámit se s vybavením sanitního vozu nebo vozidla Dálniční policie a policejních motocyklů.
 
V sobotu 8. září od 16.00 do 17.30 hodin proběhne ukázka simulovaného zásahu hasičů na náměstí Jiřího z Poděbrad v Hořicích. Hasiči předvedou slaňování z automobilové plošiny.
 

Tímto zveme veřejnost na "Den s hasiči".

Odkazy do noveho okna

stanice Hořice

stanice Hořice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem