HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči shání čtyři nové výjezdové kolegy

Volné místo služebního poměru je aktuálně na stanici v Chebu, Mariánských Lázních, Toužimi a Kraslicích 

Náborové řízení na obsazení pozice výjezdového hasiče ve služebním poměru na čtyřech stanicích vyhlašuje Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje. Nové kolegy budou hasiči přijímat hned začátkem nového roku. Uvolněné místo výjezdového hasiče je aktuálně na stanicích v Chebu, Mariánských Lázních, Toužimi a Kraslicích. Do samotného výběru budou pozvání ti uchazeči o přijetí do služebního poměru, kteří již jsou v databázi, a zároveň ti, kteří svou žádost o přijetí zašlou v průběhu ledna a února 2020. Výběr se uskuteční dle standardních pravidel, kdy jsou zájemci prověřování z fyzické, motorické, zdravotní a psychologické způsobilosti pro výkon služby u sboru.

U všech čtyř aktuálně volných služebních pozic výjezdových hasičů jsou stejné podmínky pro zařazení do výběru a to minimální věk 18 let, bezúhonnost, minimální stupeň vzdělání úplné střední s maturitou, způsobilost k právním úkonům a nesmí být členem politické strany nebo hnutí.

Vše o procesu přijímání do služebního poměru k HZS Karlovarského kraje je možné najít na oficiálních webových stránkách hasičů, konkrétně zde: NÁBOR HASIČŮ

Žádosti o přijetí se zasílají na personální oddělení, kontakt pro dotazy ohledně přijetí i samotného služebního poměru je:

Lenka Bartáková, vedoucí pracoviště PaM

tel. 950 370 261

lenka.bartakova@kvk.izscr.cz

vytisknout  e-mailem