HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči o víkendu vyhledávali osobu a likvidovali požáry

HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim

V sobotu 7. října v 19.01 hodin bylo povoláno do Trhové Kamenice 8 jednotek hasičů vyhledávat pohřešovanou osobu. Po příjezdu na místo události byli hasiči rozděleni policisty do dvou pátracích skupin. Hasiči prováděli policisty řízené prohledávání prostoru za pomoci spojových a navigačních prostředků v předem vytypovaných prostorách. Zhruba ve 23.05 hodin došlo k nalezení pohřešované ženy v lese nedaleko odpočívadla „Na Tobolkách“. Jednotka hasičů poskytla ženě tepelný komfort a ve spolupráci s další jednotkou pomohla s transportem osoby do vozidla zdravotnické záchranné služby. Poté se všechny zasahující jednotky vrátily na své základny.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí

Pět jednotek hasičů bylo povoláno v neděli 8. října v 10. 57 hodin do Pastvin, kde došlo v rodinném domě k požáru na chodbě. Jednalo se o požár lednice. Požár hasiči zlikvidovali v 11.11 hodin a následně byly zakouřené prostory odvětrány pomocí přetlakové ventilace. Příčinou vzniku požáru je s největší pravděpodobností technická závada na lednici. Škoda byla předběžně vyčíslena na 80 tisíc korun. Uchránit se podařilo majetek ve výši 2 miliony korun.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Pardubice

Do Valčíkovy ulice v Pardubicích vyjížděli v neděli 8. října v 22.46 hodin pardubičtí hasiči. Jednalo se o požár vozidla Peugeot u restaurace Fregata. Vozidlo se podařilo majiteli uhasit ještě před příjezdem hasičů. Na místo se dostavil vyšetřovatel hasičů. Škoda byla předběžně vyčíslena na 7 tisíc korun. Požár byl dle slov vyšetřovatele hasičů s největší pravděpodobností založen úmyslně.

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

pátrání

pátrání 

Detailní náhled

pátrání1

pátrání1 

Detailní náhled

pátrání2

pátrání2 

Detailní náhled

požár lednice

požár lednice 

Detailní náhled

požár auta1

požár auta1 

Detailní náhled

požár auta2

požár auta2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem