HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V sobotu zasáhly stodolu plameny. V neděli hasiči likvidovali následky nehody

Požár způsobila nedbalost. Při nehodě motorkář jako zázrakem neutrpěl žádná zranění. 

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí
            Dne 24. září vyjížděli hasiči ve 20.25 hodin k požáru stodoly do obce Líšnice. Na místě zasahovala profesionální jednotka hasičů ze Žamberka a dále dobrovolné jednotky hasičů z Klášterce nad Orlicí, Žamberka a Líšnice.
Hasiči museli zřídit stanoviště pro čerpání vody. Požár hasiči dostali pod kontrolu ve 21.26 hodin a zcela zlikvidován byl v neděli 25. září v 9.05 hodin. Příčinou vzniku požáru byla pravděpodobně nedbalost při svařování lepenky. Škoda byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun.
 
  
HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy
Dne 25. září v 15.04 hodin vyjížděla jednotka hasičů z Moravské Třebové se zásahovým vozidlem k dopravní nehodě motocyklu do Křenova. Po příjezdu na místo bylo průzkumem zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu motocyklu a osobního vozidla. Řidič motocyklu byl předán do péče zdravotnické záchranné službě. Jednotka hasičů provedla zajištění místa nehody. Z havarovaných dopravních prostředků neunikaly žádné provozní kapaliny. Hasiči zajistili řízení provozu a po zadokumentování nehody policisty odstranili motocykl z vozovky a vrátili se zpět na základnu.
 
Vendula Horáková, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem