HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči na Trutnovsku zasahovali u čtyř dopravních nehod

Během neděle 9. listopadu 2014 zasahovali hasiči na Trutnovsku u čtyř dopravních nehod. Jeden člověk při nich zemřel. 

Při závodech rallye zemřel řidič závodního vozu, jeho spolujezdec byl zraněn
 
Dvě jednotky hasičů byly v neděli 9. listopadu 2014 dopoledne přivolány k nehodě závodního vozidla při rallye Krkonoše na silnici mezi obcemi Debrné a Mostek na Trutnovsku. Profesionální hasiči ze Dvora Králové nad Labem a dobrovolní hasiči z Hostinného byli na místo povoláni v 10:32 hodin se značnou časovou prodlevou. Při jejich příjezdu již byly ukončeny oživovací pokusy u těžce zraněného řidiče, u kterého přivolaný lékař konstatoval smrt. Jeho zraněný spolujezdec byl již transportován vrtulníkem do nemocnice. Příčiny a okolnosti nehody šetří Policie ČR.
 
Řidič škodovky narazil do betonového sloupu
 
K dopravní nehodě osobního vozidla došlo v neděli 9. listopadu 2014 před polednem na silnici mezi obcemi Rudník a Javorník na Trutnovsku. Řidič osobního vozidla Škoda Fabia z dosud nejasných příčin vyjel ze silnice a narazil do betonového sloupu se zavěšeným kabelem přípojky nízkého napětí. V autě cestovali tři lidé, dva z nich utrpěli zranění. Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Trutnova, kteří poskytli předlékařskou pomoc oběma zraněným. Řidiče i spolujezdkyni, kterou pokousal převážený pes, byli následně převezeni záchrannou službou do nemocnice. Kabel nízkého napětí po nárazu spadl a zůstal přes celou šíři vozovky. Na místo byli proto povoláni pracovníci ČEZu. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru a odpojili autobaterii. Zasypali uniklé provozní kapaliny, v místě události umístili přejezdové můstky a řídili dopravu. Po zadokumentování události Policií ČR odtáhli vůz mimo vozovku. Příčiny nehody šetří Policie ČR. 
 
V Trutnově se srazila dvě osobní vozidla, hasiči darovali plyšového dráčka
 
Profesionální hasiči z Trutnova byli včera 9. listopadu 2014 před 13. hodinou přivoláni k dopravní nehodě, která se stala v Náchodské ulici v Trutnově. Při střetu osobních automobilů Škoda Octavia, které skončilo mimo vozovku, a Škoda Fabia nebyl nikdo zraněn. V jednom z vozidel cestovala malá holčička, které hasiči darovali plyšového dráčka Záchranáčka. Hasiči odpojili u jednoho auta autobaterii a zkontrolovali, zda nedošlo k úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR. 
 
Auto se po nehodě převrátilo a skončilo na boku
 
Dvě jednotky profesionálních hasičů z Trutnova a dobrovolných hasičů z Hostinného zasahovaly v neděli 9. listopadu 2014 odpoledne u dopravní nehody, která se stala na silnici u obce Chotěvice na Trutnovsku. V místě mělo dojít k nehodě tří osobních vozidel, přičemž se jedno z nich převrátilo a skončilo na levém boku mimo vozovku. Dva lidé byli zkontrolováni přivolanou záchrannou službou a na vlastní žádost zůstali na místě události. Hasiči zabezpečili převrácený vůz Hyundai Accent proti požáru a po vyšetření události Policií ČR jej převrátili zpět na kola. Příčiny nehody šetří Policie ČR.
 
Foto: stanice Trutnov
 

 

 
Odkazy do noveho okna

14-11-09 Chotěvice (1)

14-11-09 Chotěvice (1) 

Detailní náhled

14-11-09 Chotěvice

14-11-09 Chotěvice 

Detailní náhled

14-11-09 Rudník - Javorník (1)

14-11-09 Rudník - Javorník (1) 

Detailní náhled

14-11-09 Rudník - Javorník (2)

14-11-09 Rudník - Javorník (2) 

Detailní náhled

14-11-09 Rudník - Javorník

14-11-09 Rudník - Javorník 

Detailní náhled

14-11-09 Trutnov (1)

14-11-09 Trutnov (1) 

Detailní náhled

14-11-09 Trutnov

14-11-09 Trutnov 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem