HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Hasiči i policisté budou hrát pro dvouapůlletého Honzíka s akutní leukémií

Již čtvrtý charitativní vánoční hokejový turnaj se uskuteční na Zimním stadionu v Chrudimi 16. prosince 2019 od 18.45 hodin. Hasiči spolu s policisty rozehrají utkání a Vy se můžete přijít podívat, jak proti sobě budou hrát profesionálové z řad hasičů a policistů a svým dobrovolným vstupným přispět na malého Honzíka, který onemocněl akutní leukémií.

Hasiči každý den pomáhají lidem v nouzi a každý den zachraňují životy. Proto i ve svém volnu přemýšlejí, jak pomoci.

V roce 2016 hasiči a policisté pořádali první benefiční hokejový zápas a vybrané vstupné putovalo malé Štěpánce, která má mozkové onemocnění, slabé svalstvo, nadměrnou kloubní volnost, epilepsii, poruchu příjmu potravy i oční a sluchovou vadu. Vybralo se úctyhodných 15 203 Kč. V roce 2017 jsme se s policisty dohodli, že dobrovolné vstupné poputuje osmiletému Adámkovi, který leží v kómatu po operaci mandlí. Po několika dnech začal krvácet a došlo k zástavě srdce. Adámek je v kómatu, má poškozenou značnou část mozku. Dýchá sám, přes tracheostomii, výživa probíhá přes tzv. PEG, hadičkou do bříška. Jeho stav je velmi vážný, ale stabilizovaný. Na jeho léčbu hasiči, policisté a všichni fanoušci přispěli částkou 34 030 Kč

V loňském roce putovalo dobrovolné vstupné na Nadaci policistů a hasičů, která je zřízena s cílem pomoci zlepšit životní podmínky dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli při výkonu služby, nebo v přímé souvislosti s ní, nebo pro její výkon a policistům a hasičům těžce tělesně postiženým následkem zranění utrpěného v přímé souvislosti s výkonem služby. Vybralo se 28 436 Kč.

Malý Honzík je synem příslušníka HZS Pardubického kraje. Věříme, že mu vybrané peníze s léčbou pomohou. Přijďte povzbudit hokejisty při turnaji a svým finančním darem přispět nemocnému Honzíkovi.

Přijďte i Vy podpořit dobrou věc.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

hokej2019

hokej2019 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem