HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Fotosoutěž: Hasiči ve fotografii minulosti a současnosti

Ministerstvo vnitra - generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky vyhlašuje fotografickou soutěž u příležitosti 20. výročí vzniku Hasičského záchranného sboru České republiky. 

„Více než 100 000 zásahů ročně, běžná i speciální technika nebo sami hasiči. To vše může být zachyceno na fotografii vypovídající o práci hasičů, jak v minulosti, tak dnes.“

20191115_111358.jpg

Soutěž probíhá v termínu od 1. října do 30. listopadu 2019. Do soutěže se může přihlásit každý, kdo splní pravidla soutěže a doručí fotografii/fotografie společně s vyplněným Přihlašovacím formulářem nejpozději do 30. listopadu 2019 do 24:00 hodin buď na e-mailovou adresu soutez@grh.izscr.cz nebo poskytovatelem poštovních služeb na doručovací adresu organizátora. Podrobnější informace naleznete v podmínkách fotosoutěže, které jsou součástí Přihlašovacího formuláře.

Odborná porota následně fotografie vyhodnotí a vybere 10 nejlepších, jejichž autoři obdrží každý 2 000 Kč. Z těchto 10-ti vítězných fotografií poté vybere generální ředitel Hasičského záchranného sboru ČR, genpor. Drahoslav Ryba, jednu fotografii, která obdrží zvláštní prémii generálního ředitele ve výši 3 000 Kč.

10 vítězných fotografií bude vydraženo v aukci ve prospěch Nadace policistů a hasičů.

vytisknout  e-mailem