Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Svatováclavský pohár 2009

Ve Dvoře Králové se v neděli 27. září konala soutěž družstev SH ČMS v disciplínách CTIF, tzv. Svatováclavský pohár. Kamera: Jaromír Brdička, ABK. 

Požárnímu sportu se v České republice podařilo vytlačil „klasiku“ dospělých na okraj zájmu. Kromě této soutěže se u nás prakticky již žádná jiná v disciplínách CTIF dospělých nepořádá. To se také projevilo na chybovosti soutěžících. Z devíti zúčastněných družstev se podařil absolvovat útok bez trestných bodů jen dvou. 

Mezi muži podalo zcela profesionální výkon družstvo HZS Královehradeckého kraje, které předvedlo bezchybný útok za 39 s a štafetu za 55 s. Za nimi skončily Zibohlavy (47 a 58 s) a třetí skončil Chlumec nad Cidlinou (59 a 59 s). Z žen byly bez chyb jen ženy z vítězného družstva Chlumec B,  (útok 57 s a štafeta 67 s), na druhém místě skončilo Velké Meziříčí (63  a 67 s) a třetí skončil Chlumec A (67 a 75s). V kategorii s věkovou bonifikací (připočítáván handicap za věk) se do soutěže zapojilo jen družstvo z Frýdku-Místku, které mělo nejrychlejší útok u 63 s a štafetu za 74 s.


Zdroj: http://www.dh.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=702:svatovaclavsky-pohar-sh-ms&catid=18:souteze&Itemid=89
 

vytisknout  e-mailem