Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přijďte na již třetí ročník Zbirožského hasičského tatrování

V sobotu 7. září 2013 se v prostorách Hasičského záchranného sboru České republiky ve Zbirohu uskuteční již třetí ročník Zbirožského hasičského tatrování. Pro návštěvníky akce připravili její organizátoři pestrý program. 

Všichni, kdo v sobotu do Zbirohu zavítají, se mohou těšit na již tradiční soutěž o nejkrásnější automobil značky Tatra, jejichž posádky se mezi sebou utkají při Mistrovství republiky ve výměně předního kola na hasičské Tatře 148.
Letošní ročník je pořádán ve spolupráci s Policií ČR.

plakát-2013-treti-600px2.jpg

Řadu zajímavých ukázek si pro návštěvníky připravilo Krajským ředitelství policie Plzeňského kraje. K vidění budou mimo jiné i zbraně z policejní sbírky, své dovednosti se zbraní v ruce si budou moci vyzkoušet i sami návštěvníci v instalované laserové střelnici a také budou mít možnost shlédnout prvky sebeobrany.
Své umění předvedou kynologové a jejich psi. Jak vypadá zásahová jednotka krajského ředitelství v akci, předvedou její členové.
Návštěvníci budou moct obdivovat i techniku, kterou používají ke své práci policisté z dálničního oddělení Rudná u Prahy.
V průběhu celého dne bude otevřena Expozice požární ochrany HZS ČR, která je největší expozicí hasičské techniky v Evropě. Zpřístupněna bude nově rozšířená Expozice ochrany obyvatelstva a Expozice příčin vzniku požárů.
Atmosféru zpříjemní živé hudební vystoupení. Na místě bude možné zakoupit občerstvení. Vstup je volný a parkování je zajištěno přímo v areálu.
Expozice požární ochrany Hasičského záchranného sboru České republiky se nachází na území města Zbiroh, v areálu nedaleko zbirožského zámku. Pro návštěvníky, kteří přijedou automobily, je připravena dostatečná parkovací kapacita.

Soubory ke stažení:

vytisknout  e-mailem