HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě zraněné osoby po nehodě vozidel v obci Dobrá

Tři nabourané automobily, dvě zraněné osoby a z toho jedna vyproštěna pomocí hydraulického vyprošťovacího nářadí. Taková je bilance ranní nehody v obci Dobrá v okrese Frýdek-Místek. 

Operační středisko hasičů obdrželo informaci o nehodě v obci Dobrá, ve čtvrtek 20. října 2022 v 8:35 hod. Na místo události vyrazili profesionální hasiči ze stanic Nošovice a Frýdek-Místek.

Na hasiče po příjezdu na místo události čekala nehoda dvou vozidel, která narazila do třetího zaparkovaného vozidla. Řidička jednoho z havarovaných vozidel byla při příjezdů hasičů již venku z vozidla a v péči svědků nehody, kteří se v inkriminovaném místě pohybovali. Ve druhém vozidle zůstal zaklíněný řidič a nebyl schopen se sám dostat z vozidla. I tomuto řidiči již svědci nehody poskytovali pomoc.

Hasiči na záchranu řidiče použili hydraulické vyprošťovací zařízení a po uvolnění nohou, řidiče vytáhli pomocí speciální páteřové desky ven z vozidla a předali ho posádce záchranné služby. Obě osoby byly následně transportovány do nemocničního zařízení.

Po ukončení záchranných prací přišlo na řadu vyšetření příčiny dopravní nehody Policií ČR. Jakmile toto šetření bylo ukončeno, hasiči uklidili komunikaci a vrátili se na své základny.

Odkazy do noveho okna

DN_Dobra_vyprosteni (1)

DN_Dobra_vyprosteni (1) 

Detailní náhled

DN_Dobra_vyprosteni (2)

DN_Dobra_vyprosteni (2) 

Detailní náhled

DN_Dobra_vyprosteni (3)

DN_Dobra_vyprosteni (3) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem