HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvě nehody u Křižánek

Hned dvě nehody se odehrály v sobotu u Křižánek na Žďársku. V ranních hodinách havaroval osobní vůz, před polednem došlo ke střetu osobního vozidla a motocyklu.  

Informaci o první nehodě přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 08:29 hod. K nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Žďár nad Sázavou, kterou posílily jednotky sborů dobrovolných hasičů ze Žďáru nad Sázavou – Zámku a obce Sněžné. Při nehodě byl zraněn řidič osobního vozidla Chevrolet Spark. Zdravotníci jej ošetřili na místě události. Hasiči zajistili havarované vozidlo proti požáru a případnému úniku provozních kapalin. Po zadokumentování dopravní nehody Policií ČR bylo havarované vozidlo naloženo na odtah. V 09:30 hod byly následky dopravní nehody odstraněny a jednotky se vrátily zpět na základny.
 
V 11:59 hod se u Křižánek střetl osobní vůz s motocyklem. Nehoda si vyžádala dvě zranění. Hasiči poskytli zraněným osobám předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků je předali do jejich péče. K dalšímu ošetření byli zranění převezeni do nemocnice.  Jednotky provedly na vozidlech protipožární opatření. Ve 13:06 hod byl zásah ukončen a jednotky se vrátily zpět na základny.
 
Příčinu a veškeré okolnosti nehod vyšetřuje Policie ČR.
 
Foto: JSDH Žďár nad Sázavou – Zámek
 

vytisknout  e-mailem