HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda v Žatci, dopravní nehoda s požárem u Očihova, požár chatky v Rtyni nad Bílinou a další zásahy.

22.3. 7:33 Jednotka HZS St. Žatec vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut v Plzeňské ulici v Žatci.  

nehoda Žatec.jpgnehoda Žatec.jpg
dopravní nehoda u Očihova.jpgdopravní nehoda u Očihova.jpg
Při nehodě byli tři lidé zraněni. Vzala je do péče zdravotnická záchranná služba. Silnice byla průjezdná jen jedním pruhem. Hasiči pomáhli zdravotnické záchranné službě a likvidovali následky nehody.
Územní odbor Žatec
dopravní nehoda s požárem
22.3. 5:37 Jednotka HZS St. Podbořany vyjela k dopravní nehodě osobního a nákladního auta u Očihova. Osobní auto, které bylo na plyn, začalo po havárii v motorové části hořet. Požár uhasil řidič ještě před příjezdem jednotky. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Silnice byla částečně průjezdná.  Hasiči provedli asanaci a uvolnění komunikace.
chata Rtyně.jpgchata Rtyně.jpg
Územní odbor Teplice
požár chatky
21.3. 23:07 Jednotky HZS St. Teplice, SDH Bystřany – Úpořiny a SDH Žalany vyjely k požáru chatky v Rtyni nad Bílinou. Hasiči částečně dřevěnou, částečně plechovou chatku museli otevřít rozbroušením zámku. Dřevěná část shořela, uvnitř plechové části, která byl rozpálena, hořely věci. Hasič požár lokalizovali v 23:44 a zlikvidovali 0:05. Škoda byla předběžně odhadnuta na 20 tisíc Kč. Příčina se vyšetřuje.
Územní odbor Litoměřice
požár trávy
21.3. 21:15 Jednotka HZS St. Štětí vyjela k požáru u lesa za loděnicemi ve Štětí. Hořela tráva na ploše 10x30m. Hasiči požár zlikvidovali vysokotlakým vodním proudem v 21:37.
Územní odbor Děčín
požár trávy
21.3. 18:54 Jednotky HZS St. Děčín a SDH Boletice nad Labem vyjely k požáru v Děčíně – Boleticích nad Labem. Hořela tráva na ploše 10x10m u řeky Labe. Hasiči požár zlikvidovali v 19:40.
požár chatky Předlice.jpgpožár chatky Předlice.jpg
Ústí nad Labem
požár zahradní chatky
21.3. 17:05 Jednotky HZS St. Ústí nad Labem a HZSP SŽDC vyjely k požáru chatky v ulici Boženy Němcové v Ústí nad Labem – Předlicích. Hořela opuštěná chatka a strom za ní. Hasiči rozebírali konstrukci a požár zlikvidovali v 17:52.  Příčina: manipulace s otevřeným ohněm.
 

vytisknout  e-mailem