HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda v Ústí nad Labem, požár skládky komunálního odpadu u Vysoké pece, požár zahradní chatky v Litoměřicích a další zásahy.

14.3. 9:40 Jednotka HZS St. Ústí nad Labem vyjela k dopravní nehodě v Palachově ulici v Ústí nad Labem.  

Jednalo se o dopravní nehodu tří osobních aut, jedno z nich narazilo do sloupu trolejového vedení. Na místo byl povolán technik dopravních podniků. Při nehodě byl jeden člověk zraněn, odvezla jej zdravotnická záchranná služba. Hasiči pomocí sorbentu odstranili vyteklé provozní náplně z havarovaných aut.
Územní odbor Chomutov
požár skládky
14.3. 6:36 Jednotky HZS St. Chomutov a SDH Jirkov vyjely k požáru na skládce komunálního odpadu u obce Vysoká Pec okres Chomutov. Hořel komunální odpad na ploše 4x3m. Hasiči požár lokalizovali v 7:28 a zlikvidovali v 8:01.
Územní odbor Litoměřice
požár zahradní chatky
14.3. 1:41 Hasičská jednotka HZS St. Litoměřice vyjela k požáru chatky 1km za Litoměřicemi ve směru na Michalovice. Hořela zahradní chatka o rozmětech základny 2x2m. Hasiči zasahovali dvěma vodními proudy C. Požár lokalizovali v 1:57 a zlikvidovali v 2:34.
Územní odbor Litoměřice
požár dřevěné chatky
13.3. 22:50 Jednotka HZS St. Roudnice nad Labem vyjela k požáru dřevěné chatky v Roudnické ulici v obci Hrobce – Rohatce, okres Litoměřice. Hořela tepelná izolace chatky od krbové vložky. Jednotka rozebrala vnější plášť chatky a požár zlikvidovala ve 23:24.
Územní odbor Litoměřice
požár trávy
13.3. 20:51 Hasičská jednotka HZS St. Štětí vyjela k požáru trávy v zahrádkářské kolonii na konci Štětí. Hořela tráva na ploše 30x50m. Hasiči požár lokalizovali v 21:09 a zlikvidovali v 21:18.
Územní odbor Most
požár odpadu ve staré trafostanici
13.3. 17:19 Jednotky HZS St. Litvínov a SDH Litvínov vyjely k požáru ve sklepě staré trafostanice v Litvínově – Janově. Hořely staré pneumatiky a další odpad naházený do sklepa trafostanice. Hasiči zasahovali dvěma proudy C. Odpad vyhazovali ze sklepa vidlemi. Požár byl lokalizován v 17:38 a zlikvidován v 18:02.
 

vytisknout  e-mailem