HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda v Třebenicích, okres Litoměřice a další zásahy.

Osobní auto narazilo do domu. 

Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
27.12. 8:45 Jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a dobrovolná jednotka z Třebenic vyjely do Masarykovy ulice v Třebenicích, kde osobní auto narazilo do domu. Nikdo nebyl zraněn. Hasiči uklízeli vozovku. Na místo byl povolán statik a odtahová služba. Událost vyšetřuje Policie ČR.
Územní odbor Teplice
Požár sazí v komínu
27.12. 7:57 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že z komína domku v Modlanech – Drahkově šlehají plameny. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice. Hasiči požár sazí zlikvidovali v 9:00 a pročistili komín.
Územní odbor Teplice
Vyproštění z výtahu
26.12. 23:31 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v Hrdlovské ulici v Oseku uvízli čtyři lidé v zaseknutém výtahu. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Duchcov. Hasiči výtah otevřeli a uvízlé lidi osvobodili v 23:53. Na místo byla povolána servisní firma.
Územní odbor Žatec
Požár auta
26.12. 23:30 Jednotka HZS ÚK ze stanice Louny a dobrovolná jednotka z Veltěží vyjely k požáru osobního auta v obci Veltěže, okres Louny. V autě ani v jeho okolí nikdo nebyl. Hasiči požár lokalizovali v 23:43 a zlikvidovali v 23:50. Po dohodě s Policíí ČR se po té vrátili na základnu.

vytisknout  e-mailem