HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda v Roudnici nad Labem, dopravní nehoda v Mezilesí na Chomutovsku, požár rodinného domku ve Stebně okres Ústí nad Labem

V Roudnici nad Labem hasiči vyprostili zraněnou řidičku a předali ji Zdravotnické záchranné službě. 

Ilustrační foto 1.JPGIlustrační foto 1.JPG
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
19.12. 2016 6:38 Jednotka HZS ÚK ze stanice Roudnice nad Labem vyjela k dopravní nehodě osobního auta U Jirchářské kaple v Roudnici nad Labem. Hasiči z havarovaného vozu vyprostili zraněnou řidičku a předali jí Zdravotnické záchranné službě.
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
19.12. 2016 4:54 Jednotka HZS ÚK ze stanice Klášterec nad Ohří a dobrovolná jednotka z Kovářské vyjely k dopravní nehodě osobního auta v Kryštofových Hamrech – Mezilesí. Auto sjelo do potoka. Zraněnou řidičku a spolujezdkyni odvezla Zdravotnická záchranná služba. Hasiči položili do potoka sorbční hady na zachycení vyteklých ropných látek z havarovaného vozu. Bylo informováno Životní prostředí a povodí Ohře.
Ústí nad Labem
Požár rodinného domku
18.12. 2016 5:27 Čtyři hasičské jednotky vyjely k požáru rodinného domku v obci Stebno okres Ústí nad Labem. Hořelo v přízemí domku. Jeden člověk se nadýchal kouře a byl předán Zdravotnické záchranné službě. Hasiči požár lokalizovali v 6:08 a zlikvidovali v 13:08. Pravděpodobnou příčinou požáru mohla být neuhašená svíčka. Škoda byla předběžně odhadnuta na 300 tisíc Kč.
 

vytisknout  e-mailem