HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda v Loučné, požár chatel v boleticích a další zásahy.

3.1. 8:13 Hasičská jednotka HZS PS Litvínov vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut v Školní ulici v obci Lom – Loučná.  

Při nehodě byli dva lidé zraněni, odvezla je zdravotnická záchranná služba. Hasiči provedli protipožární opatření. Odtrhli od sebe předky havarovaných aut a uklidili uniklý motorový olej na místě nehody.
Územní odbor Děčín

pozar chatek2.jpgpozar chatek2.jpg
požár zahradních chatek
2.1. 18:58 Hasičské jednotky HZS PS Děčín a SDH Boletice nad Labem vyjely k nahlášenému požáru na hřišti v Boleticích nad Labem. Hořely tři chatky zahrádkové kolonii. Dvě chatky byly požárem zasaženy zcela, třetí částečně. Oheň zasáhl i 2 stromy. Hasiči požár zlikvidovali ve 20:44. Příčina požáru se vyšetřuje. Škoda byla předběžně odhadnuta na 200 tisíc Kč.
Územní odbor Litoměřice
požár ve sklepě
2.1. 17:33 Hasičské jednotky HZS PS Štětí a HZS PS Roudnice s automobilním žebříkem vyjely k požáru v domě v Stračenské ulice ve Štětí. Hořely papíry ve sklepě domu. Žebřík byl odvolán. Hasiči požár zlikvidovali v 17:50.
Ústí nad Labem
požár odpadu
2.1. 16:26 Hasičská jednotka HZS Ústí nad Labem vyjela k požáru Marxově ulici v Ústí nad Labem. Hořel domovní odpad na dvou místech prázdného domu. Hasiči nasadili dva vodní proudy a požár na ploše 20m2 zlikvidovali v 17:15.
 

vytisknout  e-mailem