HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda v Litvínově - Janově a další zásahy.

Auto nrazilo do stromu, řidič byl odvezen do nemocnice. 

Územní odbor Most
Dopravní nehoda
13.11. 10:32 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v Litvínově – Janově nedaleko prasečáku narazilo osobní auto do stromu. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov. Při nehodě byl zraněn řidič vozidla. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba a odvezla jej do nemocnice. Uvnitř vozidla nikdo další nebyl. Jednotka provedla protipožární opatření a vyčkala na příjezd Policie ČR.
Územní odbor Most
Pálení odpadu
13.11. 6:59 Na linku tísňového volání byl oznámen požár porostu za prodejnou OBI, za přemostěním tramvají v Mostě. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Most. Hasiči nalezli ležení bezdomovců, u kterého byl pálen odpad. Hasiči oheň zlikvidovali v 7:26.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
12.11. 16:58 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda tří osobních aut nad motorestem asi 7 kilometrů za Louny ve směru na Prahu. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Louny. Hasiči na místě zjistili, že havarovala čtyři vozidla. Nikdo nebyl zraněn. Silnice byla průjezdná jen částečně. Jednotka zajistila havarovaná auta proti požáru.

vytisknout  e-mailem