HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Sýrovic okres Louny a další zásahy.

29.5. 9:26 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u Sýrovic, okres Louny je havarované auto v příkopu a uvnitř malé dítě.  

d.n.Sýrovice1.jpgd.n.Sýrovice1.jpg
d.n.Sýrovice2.jpgd.n.Sýrovice2.jpg
d.n.Sýrovice3.jpgd.n.Sýrovice3.jpg
Krajské operační a informační středisko vyslalo k dopravní nehodě jednotku HZS ze stanice Podbořany a Žatec. Hasiči na místě zjistili že se jedná o osobní automobil, který narazil do stromu. Uvnitř byla zaklíněna zraněná žena. Malé dítě bylo již venku z auta v péči Zdravotnické záchranné služby. Na místo byl povolán vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči ženu vyprostili a předali zdravotnické záchranné službě. Žena však svým zraněním podlehla. Malé dítě utrpělo šok a bylo přepraveno vrtulníkem do nemocnice. Komunikace byla behěm zásahu a vyšetřování nehody uzavřena. Foto zásahu: Michal Hrdlička HZS ÚK
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
29.5. 7:05 Jednotka HZS ze stanice Děčín vyjela na žádost Policie ČR k dopravní nehodě dvou osobních aut u obce Huntířov – Stará Oleška. Nikdo nebyl zraněn. Z aut unikaly provozní náplně. Hasiči provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu uklidili vyteklé ropné látky.
Územní odbor Litoměřice
Otevření bytu
28.5. 20:45 Jednotka HZS ze stanice Litoměřice vyjela otevřít byt v Revoluční ulici v Litoměřicích. Z místa bylo hlášeno, že paní vyššího věku upadla a nemůže vstát a otevřít. Hasiči otevřeli byt a paní pomohli naložit do sanitky zdravotnické záchranné služby.
Ústí nad Labem
Otevření bytu
28.5. 18:30 Jednotka HZS ze stanice Ústí nad Labem vyjela do ulice Pod Parkem v Ústí nad Labem – Severní Terase, odkud bylo hlášeno, že starší paní nemůže vstát z vany. Hasiči byt otevřeli a paní vyprostili z vany. Žena nebyla zraněna.
Územní odbor Most
Otevření bytu

28.5. 17:38 Na linku tísňového volání bylo hlášeno, že v Halasově ulici v Litvínově je slyšet ze zabouchnutého bytu naříkat starší paní, která neotvírá. Na místo vyjela jednotka HZS ze stanice Litvínov. Hasiči do bytu vnikli skrz otevřenou ventilaci okna. Paní ležela na zemi. Hasiči ji pomohli naložit do vozu Zdravotnické záchranné služby.

vytisknout  e-mailem