HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Staňkovic, požár roubenky v Martiněvsi, popadané stromy od silného větru v pěti okresech Ústeckého kraje.

13.1. 11:38 Hasičská jednotka HZS PS Žatec vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut u obce Staňkovice okers Louny.  

Při nehodě byli dva lidé zraněni. Zaklíněnou řidičku jednoho z havarovaných vozů hasiči vyprošťovali pomocí hydraulického nářadí. Po té likvidovali z vozovky vyteklé provozní náplně havarovaných aut. Silnice byla v době zásahu neprůjezdná.

roubenka3.jpgroubenka3.jpg

 

roubenka 2.jpgroubenka 2.jpg
roubenka1.jpgroubenka1.jpg
Územní odbor Děčín

požár roubenky

13.1. 5:15 Hasičské jednotky HZS PS Děčín, SDH Horní Žleb, SDH Jílové u Děčína - Modrá, SDH Libouchec vyjely k požáru roubenky v Jílovém – Martiněvsi. Cestu k požáru komplikoval sníh. Dům byl požárem zasažen celý. Hasiči provedli průzkum, uvnitř nikoho nenašli. Bylo nasazeno několik vodních proudů. Požár byl lokalizován v 5:51. Příčina a škoda se vyšetřují. 
Silný vítr
spadlé stromy
12. - 13.1. 20:49 – 7:54 (Většina mezi 21. a 22. hodinou.) Hasičské jednotky v Ústeckém kraji profesionální i dobrovolné zasahovaly celkem v deseti případech u popadaných stromů nebo větví. V okresu Teplice to byly dva zásahy. V ulici Na Výsluní v Bílině spadl strom na verandu a dům, hasiči jej rozřezali a odstranili. U Hudcova byl odstraněn strom přes cestu. V okresu Děčín odstranili hasiči stromy spadlé na silnici u Kunaratic, Vysoké Lípy, Hřenska u Suché Kamenice a Jánské. V okresu Litoměřice byly odstraněny stromy z vozovky u Doksan a Úštěku. V okresu Most odstranili hasiči strom spadlý přes potok a dráty elektrického vedení v Sokolské ulici v Litvínově - Šumné. V okresu Ústí nad Labem byla odstraněna spadlá větev na železniční trať v Řehlovicích.
 

vytisknout  e-mailem