HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Šluknova, u Panenského Týnce, požár bývalé restaurace v Rumburku a další zásahy.

4.1. 10:55 Hasičská jednotka HZS PS Šluknov vyjela k dopravní nehodě tří osobních aut u Šluknova ve směru na Rožany,  

200m za železničním přejezdem. Při nehodě byli tři lidé zraněni. Hasiči jim poskytli předlékařské ošetření. A po té byli dvěma sanitkami převezeni do nemocnice. Podle hlášení z místa nehody se jednalo o vozidla cizích státní příslušníků. Silnice byla uzavřena.
Územní odbor Žatec okres Louny

dopravní nehoda
4.1. 6:39 Hasičská jednotka HZS PS Louny a SDH Panenský týnec vyjely k dopravní nehodě dvou osobních autu Panenského Týnce. Při nehodě nikdo nebyl zraněn. Hasiči zajistili vozidla a odtáhli je k blizké čerpací stanici, kde je přebere odtahová služba.
Územní odbor Děčín 
požár v neobydleném domě
3.1. 22:53 Hasičské jednotky HZS PS Šluknov, HZS PS Varnsdorf, SDH Jiříkov a SDH Rumburk vyjely k požáru bývalé restaurace Mandava v Pražské ulici v Rumburku. Jednalo se o požár odpadu na ploše 2x2m. Hasiči požár lokalizovali v 23:11 a zlikvidovali v 23:26.  
spadlý strom
3.1. 20:34 Dobrovolná jednotka Rumburk ořezala a odstranila asi 8m dlouhou borovici spadlou přes cestu ve Starých Křečanech okres Děčín.
Ústí nad Labem
požár odpadu
3.1. 16:30 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k požáru Mahenově ulici v Ústí nad Labem – Předlicích. Jednalo se o požár odpadu v prázdném domě. Hořelo v jedné místnosti na ploše 2x2m. Hasiči požár zlikvidovali v 16:47.
požár odpadu
3.1. 15:32 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k požáru v Marxově ulici v Ústí nad Labem – Předlicích. Jednalo se o požár odpadu v prázdném domě. Hořelo na ploše 5m2. Hasiči požár zlikvidovali v 15:48.
 

vytisknout  e-mailem