HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Rumburku, požár střechy v Lovosicích a další zásahy.

Při požáru střechy prodejny v Lovosicích museli hasiči použít automobilový žebřík. 

Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
4.9. 12:00 Jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín a dobrovolná jednotka z Rumburku vyjely na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě v zatáčce na Krásnou Lípu u Rumburku. Jednalo se o dopravní nehodu osobního auta. Auto leželo v příkopu na střeše. Zraněný člověk byl v době příjezdu hasičů v péči Zdravotnické záchranné služby. Hasiči provedli protipožární opatření a otočili auto na kola. Z auta nic nevytékalo.   
 Územní odbor Litoměřice
Požár střechy
4.9. 11:59 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří střecha prodejny na Václavském náměstí v Lovosicích. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a automobilní žebřík ze stanice Litoměřice. Při svařování lepenky během opravy střechy došlo k požáru izolačního materiálu pod obvodovou konstrukcí. Požár byl uhašen pracovníky před příjezdem jednotky. Hasiči provedli kontrolu střechy a provedli dohašovací práce. Požár byl zlikvidován v 12:47. Škoda zatím nebyla stanovena. Foto: Michal Horner HZS ÚK.
 Územní odbor Litoměřice
Sejmutí prstýnku z oteklého prstu
4.9. 9:53 Jednotka HZS ÚK ze stanice Úštěk vyjela do zdravotního střediska na Mírovém náměstí v Úštěku, kde bylo nutno sundat zařízlý prstýnek z oteklé ruky. Mladíka píchla vosa, a když mu ruka otekla začal se mu prstýnek nebezpečně zařezávat. Hasiči prstýnek přeřízli a sundali v 10:26.
požár střechy Lovosice1.jpgpožár střechy Lovosice1.jpg
požár střechy Lovosice2.jpgpožár střechy Lovosice2.jpg

vytisknout  e-mailem