HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Prackovic nad Labem a další zásahy

Auto havarovalo po smyku na železničním přejezdu.  

29. března 2013
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
29.3. 8:31 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta na železničním přejezdu v Prackovicích nad Labem. K nehodě vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Lovosice a Litoměřice a podniková jednotka SŽDC. Doprava na trati byla zastavena. Hasiči z havarovaného vozu vyprošťovali zaklíněného člověka. Po té vyprostili i havarované auto z kolejiště. Místo bylo předáno železniční jednotce (SŽDC).
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
29.3. 7:06 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že za obcí Málkov ve směru na Karlovy Vary leží kamion v příkopu. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov. Kamion měl porušenou palivovou nádrž. Hasiči z ní odčerpali 200 litrů nafty. Po té přerušili práci do vyproštění soupravy z příkopu.  
Územní odbor Děčín
Odstranění ledového převisu
29.3. 7:05 Jednotka HZS ÚK ze stanice Varnsdorf za použití automobilového žebříku odstranila ledový převis ze střechy Úřadu práce v Melantrichově ulici ve Varnsdorfu.
Územní odbor Most
Dopravní nehoda
29.3. 5:19 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut u Mostu na silnici č.13 ve směru na Litvínov. Jednotka z havarovaného vozu vyprostila těžce zraněného člověka, který svému zranění i přes recuscitaci Zdravotnickou záchrannou službou podlehl. Hasiči provedli protipožární opatření na obou havarovaných vozidlech.
Územní odbor Teplice
Požár sazí v komínu
28.3. 19:08 Na linku tísňového volání bylo oznámeno že v domě v Pražské ulici v Teplicích – Žalanech praskl komín a uniká z něj kouř do domu. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK Teplice a dobrovolná jednotka z Žalan. Hasiči pomocí písku a kominického nářadí saze z komína odstranili a na půdě rozebrali podlahu u komínovéh tělesa. Požár byl zlikvidován v 20:08.
požár auta Děčín 2.JPGpožár auta Děčín 2.JPG
Územní odbor Děčín
Požár auta
28.3. 0:06 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří zaparkované auto v Kaštanové ulici v Děčíně. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín. Vozidlo hořelo v přední části. Hasiči v dýchací technice požár zlikvidovali vysokotlakým vodním proudem v 0:49. Škoda byla předběžně odhadnuta na 30 tisíc Kč. Příčina požáru se vyšetřuje. Foto: Miroslav Svoboda HZS ÚK
Odkazy do noveho okna

požár auta Děčín 1

požár auta Děčín 1 

Detailní náhled

požár auta Děčín 2

požár auta Děčín 2 

Detailní náhled

požár auta Děčín 3

požár auta Děčín 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem