HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Panenského Týnce, požár bio-elektrárny v Tušimicích a další zásahy.

Škoda na agregátu bio-elektrárny byla odhadnuta na 5 milónů kČ. 

Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda – požár
7.10. 20:54 Jednotka HZS ÚK ze stanice Louny a dobrovolná jednotka z Panenského Týnce vyjely k dopravní nehodě dvou sobních aut s následným požárem u Toužetína, okres Louny. Požár hasiči lokalizovali v 21:09. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Odvezla je do nemocnice zdravotnická záchranná služba. Hasiči naložili jedno auto na odtah a druhé uklidili ke kraji silnice.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
6.10. 15:52 Jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka z Jiříkova vyjely k dopravní nehodě dvou osobních aut u Jiříkova, okres Děčín. Při nehodě bylo pět lidí zraněno. Hasiči poskytovali předlékařskou pomoc. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby a Zdravotnická záchranná služba. Hasiči pomohli naložit havarovaná vozidla na odtah a uklidili místo nehody.
Územní odbor Chomutov
Požár
6.10. 6:31 Sedm hasičských jednotek vyjelo k požáru do bio-elektrárny v Tušimicích, okres Chomutov. Hořel agregát na výrobu elektřiny z bio-plynu. Byla vypnuta elektřina. Hasiči požár lokalizovali v 7:20 a zlikvidovali v 7:48. Na vyhledávání ohnisek byla použita termokamera. Škoda byla předběžně odhadnuta na 5 miliónů Kč. Příčina požáru se vyšetřuje.

vytisknout  e-mailem