HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Otvic, požár sauny v Ústí nad Labem a další zásahy

9.1. 7:44 Hasičská jednotka HZS PS Chomutov vyjela k dopravní nehodě 4 osobních aut u Otvic.  

Při nehodě nikdo nebyl zraněn. Silnice byla namrzlá, na místo byl vyžádán sypač. Hasiči likvidovali vyteklé provozní kapaliny a uklízeli místo nehody. Místo události bylo předáno Policii ČR.
Územní odbor Litoměřice
únik nafty
9.1. 5:11 Hasičská jednotka HZS PS Štětí likvidovala uniklou naftu z kamionu na parkovišti v ulici Čs. armády ve Štětí. Jednalo se o únik nafty po krádeži pohonných hmot. Hasiči skvrnu 3x3m zasypali sorbentem a odstranili.
Územní odbor Teplice
požár odpadu
9.1. 1:33 Hasičská jednotka HZS PS Bílina likvidovala požár domovního odpadu v ulici M. Švabinského v Bílině. Požár byl zlikvidován v 1:47.
požár v prázdné budově
8.1. 18:41 Hasičská jednotka HZS PS Duchcov vyjela k požáru v Havířské ulici v Duchcově. Hořel odpad v přízemí prázdné budovy.Hasiči požár lokalizovali v 18:48 a zlikvidovali v 18:54.
Ústí nad Labem
požár sauny
7.1. 9:58 Hasičská jednotka HZS PS Ústí nad Labem vyjela k požáru sauny v městských lázních v Panské ulici v Ústí nad Labem. Jednalo se o požár přímo v potírně, hořelo dřevěné obložení, dál se požár nerozšířil. Prostor byl zakouřený, byli evakuováni 4 lidé. Hasiči prostor odvětrali a požár zlikvidovali v 10:55. Příčina a škoda se vyšetřují.
Územní odbor Teplice
požár tří plastových kontejnerů
7.1. 3:15 Hasičská jednotka HZS PS Bílina vyjela k požáru tří plastových kontejnerů v Aléské ulici v Bílině. Dva kontejnery byly požárem zasaženy zcela a jeden částečně. Hasiči požár zlikvidovali v 3:34.
 

vytisknout  e-mailem