HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u obce Vtelá na Litoměřicku, dopravní nehoda u Žiželic na Lounsku a další zásahy.

U Žiželic na Lounsku hasiči odklízeli rozbitou maringotku cestujícího Kinematografu bratří Čadíků. 

Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
31.8. 5:35 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u obce Vtelá ve směru na Štětí, okres Litoměřice, leží v příkopu na boku kamion. Na místo vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Štětí a Roudnice nad Labem. Při příjezdu hasičů byl na místě zraněný řidič. Měl zranění na hlavě, odvezla jej Zdravotnická  záchranná služba. Kamion převážel starý papír. Hasiči odpojili akumulátor a přečerpali 800l nafty z nádrže kamionu do nádrže, kterou přivazla majitel firmy.
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda
30.8. 18:59 Jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov vyjela k novému zimnímu stadionu v Chomutově, kde došlo k dopravní nehodě motocyklu a dvou osobních aut. Komunikace ve směru na Otvice byla uzavřena. Jednotka odpojila akumulátor a zasypala vyteklé provozní kapaliny. Havarovaná vozidla odvezla odtahová služba.   
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
30.8. 15:19 Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec a dobrovolná jednotka z Postoloprt vyjely na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě kamionu a dodávky u obce Žiželice. Kamion s dvěma návěsy převážel Kinematograf bratří Čadíků. Hasiči odpojili akumulátory a převrátili překocenou maringotku zpět na kola. Silnice byla více než hodinu uzavřena. Hasiči pomocí rozbrušovací pily rozebírali rozbitou maringotku. V 19:11 byl zásah ukončen. Foto: Michal Hrdlička HZS ÚK
dopravní nehoda kinematograf4.jpgdopravní nehoda kinematograf4.jpg
dopravní nehoda kinematograf3.jpgdopravní nehoda kinematograf3.jpg
dopravní nehoda kinematograf2.jpgdopravní nehoda kinematograf2.jpg
dopravní nehoda kinematograf1.jpgdopravní nehoda kinematograf1.jpg

vytisknout  e-mailem