HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Nového Sedla a další zásahy.

7.8. 0:30 Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec vyjela k dopravní nehodě osobního auta, které narazilo do stromu u obce Nové Sedlo okres Louny.  

Při nehodě byl jeden člověk zraněn. V autě nebyl zaklíněn, nebylo potřeba jej vystříhávat. V zala jej do péče zdravotnická záchranná služba, která jej odvezla do nemocnice. Hasiči provedli protipožární opatření.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
6.8. 19:24 Jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany vyjela k dopravní nehodě osobního auta u obce Lubenec. Auto leželo na boku v příkopu. Hasiči provedli protipožární opatření. Kyvadlově řídili dopravu, vyprostili havarované vozidlo z příkopu a pomohli naložit na odtahovou službu. Po té uklidili místo nehody.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
6.8. 16:48 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta a dodávky v Jiříkovské ulici v Rumburku. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK Varnsdorf a dobrovolná jednotka z Rumburka. Z jednoho vozidla se po nárazu kouřilo, ale nejednalo se o požár. Řidička osobního auta byla zraněna a vzala ji dopéče zdravotnická záchranná služba. Hasiči provedli protipožární opatření a asanovali vyteklé provozní náplně z havarovaných aut sorbentem.
 

vytisknout  e-mailem