HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Mukařova, požár prázdného domu v Lounech, požár auta v Chudeříně, požár zahradní chatky v Úštěku

Při dopravní nehodě dvou osobních aut u Mukařova byl jeden člověk zraněn. 

Ilustrační foto 1.JPGIlustrační foto 1.JPG
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
18.12. 2015 6:16 Jednotka HZS ÚK ze stanice Úštěk vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut u Mukařova okres Litoměřice. Při nehodě byl jeden člověk zraněn, odvezla jej Zdravotnická záchranná služba. Hasiči odpojili akumulátory havarovaných vozidel, uklidili vozovku a kyvadlově řídili dopravu.
Územní odbor Žatec
Požár prázdného starého domu
18.12. 2015 5:10 Čtyři hasičské jednotky vyjely k požáru prázdné budovy v Husově ulici v Lounech. Hořel objekt 4x8m v areálu bývalé Pragovky. Požár jej zasáhl celý. Hasiči nasadili tři vodní proudy. Požár lokalizovali v 5:40 a zlikvidovali v 6:50. Příčina a škoda se vyšetřují.
Územní odbor Most
Požár osobního auta
18.12. 2015 2:28 Dvě hasičské jednotky vyjely k požáru zaparkovaného auta pod přístřeškem v obci Chudeřín na Litvínovsku. Auto bylo při jejich příjezdu již silně požárem zasaženo. Hasiči požár lokalizovali v 2:39 a zlikvidovali v 3:43. Střechu přístřešku uchránili. Příčina požáru a škoda se vyšetřuje.
Územní odbor Litoměřice
Požár zahradní chatky
17.12. 2015 18:08 Čtyři hasičské jednotky vyjely k požáru zahradní chatky na Českém předměstí v Úštěku. Požár zasáhl dřevěnou chatku i okolní stromy. Hasiči z ní vynesli propanbutanovou lahev, místo bylo obtížně přístupné, vodu dopravovali kyvadlově. Požár byl zlikvidován v 18:44. Příčina a škoda se vyšetřují.
 

vytisknout  e-mailem