HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Minic okres Louny, požáry odpadků v Ústí nad Labem a Chlumci a další zásahy.

Zdravotnická záchranná služba si vyžádala zásah hasičské jednotky u dopravní nehody u Minic z důvodu možného zaklínění některého zraněného člověka v jednom z havarovaných aut. Speciální vyprošťovací hasičské techniky, ale nakonec naštěstí nebylo potřeba. 

Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
24.8. 7:13 Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě u obce Velemyšleves – Minice, okres Louny. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních aut, při které bylo zraněno pět lidí. Jednalo se údajně o lehčí zranění. Při příjezdu jednotky na místo byli zranění mimo havarovaná vozidla v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči zabezpečili havarovaná vozidla a uklidili vozovku. Zásah byl ukončen v 8:53.
Ústí nad Labem
Požár odpadu
24.8. 7:06 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří v rozbouraném pětipatrovém domě v Průmyslové ulici v Ústí nad Labem. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Na místě hasiči zjistili, že hoří domovní odpad. Pomocí vodního proudu požár lokalizovali v 7:24 a zlikvidovali v 7:54.
Ústí nad Labem
Požár plastových kontejnerů
24.8. 2:23 Na linku tísňového volání byl oznámen požár plastového kontejneru v Chlumecké ulici v Chlumci. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK Ústí nad Labem. Jednalo se o dvě ohniska požáru, jedno v Chlumecké ulici a druhé v Krušnohorské. Celkem byly požárem zasaženy tři plastové kontejnery a okrasný plot u pečovatelského domu. Hasiči požár zlikvidovali vodním proudem ve 2:48. Příčina: úmyslné zapálení.
Územní odbor Most
Dopravní nehoda – úklid vozovky
23.8. 21:21 Jednotka HZS ÚK ze stanice Most vyjela na žádost Policie ČR k dopravní nehodě v Mostě – Souši. Dodávce tam upadlo kolo a další osobní auto si o něj prorazilo olejovou vanu. Olejová skvrna se táhla 100m. Hasiči nejhorší místa zasypali sorbentem a zametli. Na douklizení silnice byla povolána Správa a údržba silnic.

vytisknout  e-mailem