HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Huntířova, požár ve skladu obilí v Černovicích a další zásahy.

5.3. 7:41 Hasičská jednotka HZS St. Děčín vyjela k obci Huntířov k dopravní nehodě osobního auta.  

Řidič auta byl odvezen zdravotnickou záchrannou službou před příjezdem jednotky. Hasiči provedli protipožární opatření z vozidla nic neunikalo.
Územní odbor Chomutov
požár ve skladu obilí
5.3. 3:41 Hasičské jednotky HZS St. Chomutov, SDH Spořice, SDH Černovice a HZSP SŽDC vyjely k požáru ve firmě ZZN Chomutov a.s. v Černovicích, kde hořel materiál na výrobu peletek. Jednalo se o žhnutí v hromadě. Hasiči požár lokalizovali ve 4:24 a zlikvidovali v 5:13. Po proměření materiálu termovizí byl objekt předán majiteli s poučením o dalším postupu.
Územní odbor Most
požár zahradní chatky
4.3. 20:42 Hasičské jednotky HZS PS Litvínov a SDH Litvínov vyjely k požáru zahradní chatky v ulici V Březinkách v Litvínově. Chatka byla zasažena požárem celá. Hasiči požár lokalizovali dvěma vodními proudy v 21:15 a zlikvidovali v 22:20.
Územní odbor Děčín
dopravní nehoda
4.3. 14:06 Jednotka HZS St. Děčín vyjela k dopravní nehodě čtyř osobních aut v ulici Vítězství v Děčíně Boleticích. Při nehodě byli zraněni dva lidé. Hasiči provedli protipožární opatření a úklid vyteklých provozních kapalin z havarovaných aut.
Územní odbor Most
požár auta
3.3. 3:18 Hasičská jednotka HZS St. Most vyjela k požáru zaparkovaného osobního auta v ulici Pod Vodojemem v Mostě – Vtelnu. Auto bylo zasaženo požárem celé. Jednotka požár likvidovala vodním proudem za použití smáčedla, střední a těžké pěny použité na uhašení vylitého hořícího benzínu pod autem. Požár byl lokalizován v 3:47 a zlikvidován v 4:30. Škoda byla předběžně odhadnuta na 50 tisíc Kč. Příčina požáru se vyšetřuje.
Vypalování trávy
Hasičské jednotky profesionální i dobrovolné vyjely behem víkendu 3.- 4.3. k sedmi požárům trávy a dalších porostů způsobených plošným vypalováním staré trávy. Plošné vypalování trávy je zákonem zakázáno a je velmi nebezpečné.
Územní odbor Teplice
požár
2.3. 18:21 Hasičské jednotky HZS St. Teplice, HZS St. Bílina, SDH Žalany, SDH Kostomlaty a SDH Hostomice vyjely k požáru v dětském domově se základní školou v Požárnické ulici v Kostomlatech pod Milešovkou. Hořelo v jednom pokoji. Evakuace byla provedena před příjezdem jednotek do společné jídelny. Hasiči požár lokalizovali v 19:04 a zlikvidovali v 19:14. Příčinu požáru vyšetřuje Policie ČR.
 

vytisknout  e-mailem