HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Hrobčic, požár ve sklepě v Děčíně a další zásahy.

14.5. 1:24 Jednotka HZS ze stanice Bílina a jednotka HZS ze stanice Teplice vyjely na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě u obce Hrobčice.  

Osobní auto narazilo do stromu. Zraněná řidička nebyla v havarovaném autě zaklíněna. Byla vyndána bez vyprošťovacích prací. Odvezla ji Zdravotnická záchranná služba. Hasiči dále odpojili akumulátor a uklidili místo nehody.
Územní odbor Teplice
Požár tří popelnic
13.5. 23:39 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří plastový kontejner v ulici Československých legií v Teplicích – Trnovanech. K požáru vyjela jednotka HZS ze stanice Teplice. Při příjezdu jednotky na místo hořely tři plastové popelnice na směsný komunální odpad. Všechny byly požárem zasaženy celé, zbyly pouze kolečka. Hasiči požár zlikvidovali ve 23:56.
Litoměřice kontejnery.jpgLitoměřice kontejnery.jpg
Litoměřice Fabia.jpgLitoměřice Fabia.jpg
Litoměřice dodávka.jpgLitoměřice dodávka.jpg
Územní odbor Litoměřice
Požár pěti odpadkových kontejnerů
13.5. 3:31Jednotka HZS ze stanice Litoměřice vyjela k nahlášenému požáru kontejnerů do Smetanovy ulice v Litoměřicích. Při příjezdu na místo události byly požárem zasaženy čtyři plastové kontejnery a jeden plechový. Všechny tyto kontejnery byly umístěny v kontejnerovém stání, které je vzdáleno 1,5 m od vozovky, na které byla v té době zaparkovaná auta.  Při požáru byly poškozeny karoserie dvo z nich. Osobní automobil značky Škoda Fabia, který byl zaparkován podélně k požárem zasaženým kontejnerům, měl poškozenu přední levou stranu. Druhým poškozeným automobilem byla dodávka Ford Tranzit, na které byla zasažena pravá zadní lampa a část nárazníku. Požár byl zlikvidován v 4:02. Předběžně odhadnutá celková škoda způsobená požárem dosáhla výše 64 tisíc Kč.  Foto: Michal Horner HZS ÚK
Územní odbor Chomutov
Dopravní nehoda – smrt motocyklisty
13.5. 11:48 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na silnici u Kadaně nad Alšovkou ve směru na Klínovec (Měděnec) narazil motocyklista do stromu. Na místo vyjela jednotka HZS ze stanice Klášterec nad Ohří. Motocyklista při nehodě zemřel. Tělo převzala pohřební služba. Hasiči provedli úklid vozovky.
požár sklepa.jpgpožár sklepa.jpg
požár sklepa1.jpgpožár sklepa1.jpg
Územní odbor Děčín
Požár větracího otvoru v panelovém domě
12.5. 23:12 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u zadního vchodu panelového domu v Jezdecké ulici v Děčíně – starém Městě je cítít spálený polystyren.  K požáru vyjela jednotka HZS ze stanice Děčín. Jednalo se o zahoření ve sklepních kójích, někdo hodil větracím otvorem do místnosti zapálené noviny. Očouzena byla i fasáda domu. Od novin chytla mřížka. Splodiny hoření se rozšířily do dvou sklepních místností. Požár byl zlikvidován v 0:11. Foto: Miroslav Svoboda HZS ÚK.
požár stromu.jpgpožár stromu.jpg
požár stromu2.jpgpožár stromu2.jpg
Územní odbor Děčín
Požár dutého stromu
12.5. 10:31 Dobrovolná jednotka z Velkého Šenova byla vyslána k požáru velikého dutého smrku u Třech obrazů, blízko Liliového rybníka ve Velkém Šenově. Strom byl vysoký 30m, měl nad zemí obvod kmenu 207cm a hořel do výšky 130cm. Hasiči požár zlikvidovali ve 13:11 a strom porazili. Příčina: úmyslné zapálení. Škoda byla na místě odhadnuta na 3 tisíce Kč. Foto: Miroslav Svoboda HZS ÚK.

vytisknout  e-mailem