HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Horního Litvínova, únik pohonných hmot z osobního auta v Teplicích, dopravní nehoda u Lovosic a další zásahy.

10.1. 14:20 Hasičská jednotka HZS PS Litvínov vyjela k dopravní nehodě osobního auta u Horního Litvínova.  

Auto narazilo do sloupu veřejného osvětlení a skončilo v příkopu u potoka. Zraněné odvezla zdravotnická záchranná služba. Z havarovaného auta nic nevyteklo. Hasiči pomohli naložit vůz na odtah.
Územní odbor Teplice
uvolněné plech na střeše
10.1. 12:53 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že ze střechy prázdné budovy v ulici Svobody v Oseku nebezpečně visí plechy. Na místo vyjela dobrovolná jednotka Osek, která si vyžádala pomoc jednotky HZS PS Teplice. Plechy byly ve větší výšce. Hasiči je společnými silami přibili.
Územní odbor Most
uvolněný plech na střeše
10.1. 10:47 Hasičská jednotka HZS PS Litvínov vyjela do Žižkovy ulice v Litvínově, odkud byl hlášen uvolněný plech o rozměrech 2x2m na střeše, který nebezpeřně visel přes vikýř. Haiči plech zajistili a místo předali majiteli.
Územní odbor Teplice

únik benzínu

10.1. 5:01 Hasičská jednotka HZS PS Teplice vyjela do Buzulucké ulice v Teplicích, kde z osobního auta unikal benzín.Hasiči únik zastavili a vyteklý benzín asanovali pomocí sorbentu.
Územní odbor Děčín 
otevření bytu
9.1. 20:13 Hasičská jednotka HZS PS Děčín otevřela na žádost Policie ČR byt v Žerotínově ulici v Děčíně. V bytě byl mrtvý člověk. 
Územní odbor Litoměřice
dopravní nehoda
9.1. 17:01 Hasičské jednotky HZS PS Lovosice a HZS PS Litoměřice vyjely k dopravní nehodě u Lovosic. Lidé byli z auta vyproštěni před příjezdem jednotek a byli v péči zdravotnické záchranné služby. Hasiči odpojili akumulátor, zajistili místo nehody a předali je Policii ČR.
Územní odbor Děčín
kouř ve stoupačkách
9.1. 16:43 Na linku tísňového volání byl oznámen zápach z instalační šachty v ulici Sídliště v Šluknově. K události vyjela hasičská jednotka HZS PS Šluknov. Na místě bylo zjištěno, že děti, které byly samy doma zapnuly troubu s plastovou mísou a ta zakouřila instalační šachtu. Místo a děti byly předány Policii ČR. Ta je předala matce, která se dostavila na místo události.
 

vytisknout  e-mailem