HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Drahomyšle, nalomený strom v areálu nemocnice v Teplicích a další zásahy.

11.7. 5:51 Jednotka HZS ÚK ze stanice Žatec vyjela k dopravní nehodě osobního auta na silnici 1. třídy č. 225 u obce Lipno - Drahomyšl, okres Louny.  

Drahomyšl1.JPGDrahomyšl1.JPG
Drahomyšl2.JPGDrahomyšl2.JPG
Drahomyšl3.JPGDrahomyšl3.JPG
Při nehodě byla zraněna řidička vozu. Na místo byl povolán vrtulník zdravotnické záchranné služby, který zraněnou dopravil do nemocnice. Hasiči provedli zajištění vozidla proti vzniku požáru, úplné uzavření silnice pro přistání vrtulníku a pomáhali osádce Zdravotnické záchranné služby Žatec s transportem zraněné řidičky do vrtulníku. Po odletu vrtulníku úklidili vozovku.  Zásah byl ukončen v 7:08. Foto: hasiči stanice Žatec.
Ústí nad Labem
Požár potravin na plotně a elektroinstalace
11.7. 14:13 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že z oken přízemního bytu v Švestkové ulici v Ústí nad Labem – Severní Terase jde kouř. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem se dvěma cisternovými automobilovými stříkačkami. V bytě nikdo nebyl. Hasiči dovnitř vnikli oknem. Nalezli požár potravin na plotně a elektroinstalace. Požár zlikvidovali v 14:36.
Územní odbor Chomutov
Otevření auta se zabouchnutým dítětem
11.7. 14:09 Dobrovolná jednotka města Kadaň vyjela na žádost Policie ČR do ulice Jana Švermy v Kadani otevřít zaparkované auto. V autě bylo zabouchnuté malé dítě. Hasiči vnikli do auta přes okénko v zadních dveřích. Dítě bylo v pořádku předáno matce.
Územní odbor Teplice
Nalomený strom v areálu nemocnice
11.7. 11:33 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v areálu zdravotnického zařízení v Duchcovské ulici v Teplicích je nalomený strom, hrozící pádem. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Teplice. Strom byl poškozen po zásahu bleskem v minulých dnech. Nebylo třeba jej pokácet. Hasiči ze stromu odstranili visící dvoumetrové třísky.
 

vytisknout  e-mailem