HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda u Deštnice, únik nafty v Klášterci nad Ohří, auto v potoce v Rumburku a další zásahy.

1.3. 8:31 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda v serpentinách u obce Deštnice ve směru na Žatec.  

Deštnice1.jpgDeštnice1.jpg
Deštnice2.jpgDeštnice2.jpg
K nehodě vyjely jednotky HZS St. Žatec a SDH Tuchořice. Jenalo se o dopravní nehodu dvou osobních aut. V jednom z nich byl zaklíněn zraněný řidič. Hasiči jej z havarovaného vozu vyprošťovali pomocí hydraulického nářadí. Na místo byl povolán vrtulník letecké záchranné služby. Silnice 2. třídy byla uzavřena. 
Územní odbor Chomutov
únik nafty
1.3. 7:55 Hasičské jednotky HZS St. Klášterec nad Ohří a SDH Klášterec nad Ohří vyjely do průmslové zóny v Klášterci nad Ohří, kde z kamionu vytékala nafta. Kamion měl proraženou nádrž. Hasiči jej museli nadzvednout vzduchovým polštářem, aby se k otvoru dostali a unikající naftu odchytili. Uniklo asi 50 litrů nafty. byla informována Inspekce životního prostředí.
Územní odbor Most
dopravní nehoda
1.3. 7:49 Hasičská jednotka HZS St. Most vyjela do Obrnic, kde osobní auto Škoda Favorit narazilo zezadu do autobusu a prorazilo si nádrž. Hasiči provedli protipožární opatření a likvidovali skvrnu benzínu 20x2m.
Ústí nad Labem
požár dvou kontejnerů
1.3. 0:09 Hasičská jednotka Ústí nad Labem vyjela k požáru do ulice U Radnice v Ústí nad Labem – Neštěmicích. Hořely dva plastové kontejnery. Požár je zasáhl celé. Hasiči požár zlikvidovali vysokotlakým vodním proudem v 0:28.
cviceni3.jpgcviceni3.jpg
cviceni4.jpgcviceni4.jpg
Územní odbor Žatec
prověřovací cvičení
29.2. 21:58 Na linku tísňového volání byl oznámen požár ve studovně knihovny na Mírovém náměstí v Lounech, kde jsou desítky lidí. Na místo vyjely jednotky HZS St. Louny se dvěma cisternovými automobilovými stříkačkami a SDH Cítolíby s automobilovým žebříkem a cisternovou automobilovou stříkačkou. Přes zdravotnickou záchrannou službu byli povoláni Záchranáři Žatec. Na místě bylo zjištěno, že se jedná o prověřovací cvičení. Z budovy bylo evakuováno 50 lidí. 14 zraněným byla poskytnuta pomoc. Cvičení bylo ukončeno v 22:51.
Územní odbor Děčín
dopravní nehoda – auto v potoce
29.2. 19:34 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta , které spadlo do potoka asi 150m za školou v ulici Vojtěcha Kováře v Rumburku – Horním Jindřichově. Na místo vyjely jednotky HZS St. Děčín s automobilním jeřábem, HZS St. Varnsdorf a SDH Rumburk. Auto leželo v potoce na střeše.Hasiči vytáhli zmateného řidiče – německého státního příslušníka - z vody pomocí pomocí lana a žebříku, prozkoumali vozidlo ve vodě, zda v něm není nikdo další. Auto bylo vytaženo z vody jeřábem. Řidič byl odvezen do nemocnice.
 

vytisknout  e-mailem