HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda skončila zraněním řidiče

Na silnici I/33 poblíž obce Černožice došlo dnes ráno před sedmou hodinou k dopravní nehodě nákladního a osobního automobilu.  

Nákladní vozidlo vyjíždělo od motelu Arkus směrem na Hradec Králové. Řidič osobního vozidla značky Škoda Octavia přijíždějící po silnici od Jaroměře po silnici I/33 nestačil zareagovat a čelně narazil do boční strany přívěsu. Obě vozidla poté zůstala stát při pravém okraji vozovky. Zatímco na nákladním automobilu byla škoda minimální a jeho řidič byl bez zranění, osobní vůz byl nárazem značně poškozen a muž zůstal zaklíněný uvnitř.
 
Do několika málo minut po nahlášení události se na místo dostavila posádka Zdravotnické záchranné služby a dvě zásahová vozidla profesionálních hasičů ze stanice Jaroměř. Lékař nejprve poskytl prvotní ošetření řidiči vozidla. Hasiči poté bez prodlení zahájili vyprošťovací práce, při kterých museli mimo jiné za pomoci hydraulických nástrojů odstranit deformované levé přední dveře vozu. Řidič byl po celou dobu zásahu při vědomí a stěžoval si na bolest paže. Ihned po vyproštění byl předán do péče Zdravotnické záchranné služby.
 
Na místě události hasiči kyvadlově řídili dopravu do příjezdu Policie ČR a provedli úklid vozovky. 
 
Text: mjr. Mgr. Ondřej Sezima (HZS Královéhradeckého kraje)
Foto: PS Jaroměř, HZS Královéhradeckého kraje
Odkazy do noveho okna

25.1. - DN Černožice 1

25.1. - DN Černožice 1 

Detailní náhled

25.1. - DN Černožice 2

25.1. - DN Černožice 2 

Detailní náhled

25.11. - DN Černožice 3

25.11. - DN Černožice 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem