HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda osobního auta u Podbořan, dopravní nehoda vlaku u Děčína, dopravní nehoda dvou kamionů a osobního auta na dálnici.

O namrzlých vozovkách byla informována Správa a údržba silnic. 

Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
1.2. 7:03 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta u Podbořan ve směru na Březnici. K nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany. Hasiči vyprostili z auta zaklíněného zraněného člověka a předali jej Zdravotnické záchranné službě. O namrzlé komunikaci byla informována Správa a údržba silnic.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
31.1. 21:00 Jednotka HZS ÚK ze stanice Děčín a podniková jednotka SŽDC vyjely k dopravní nehodě vlaku u Děčína – Březin. Vlak narazil do stromu a poškodil si hydrauliku. Cestující počkali ve vlaku na náhradní autobusovou dopravu, kterou zajistily České dráhy.
Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda
31.1. 19:49 Jednotky HZS ÚK ze stanice Lovosice a Litoměřice vyjely k dopravní nehodě dvou kamionů a osobního auta na dálnici D8 u sjezdu na Lovosice. Při nehodě byli dva lidé zraněni. Hasiči provedli protipožární opatření a zajistili místo nehody. Zraněné vzala do péče Zdravotnická záchranná služba. Dálnice byla otevřena v 0:51.

vytisknout  e-mailem