HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda osobního auta a vlaku v dobroměřicích a další zásahy

9.3. 8:38 Jednotky HZSP SŽDC a HZS St. Louny vyjely na železniční přejezd v obci Dobroměřice, kde došlo ke srážce vlaku a osobního auta.  

Nikdo nebyl zraněn. Na místo se dostavil dozorčí provozu Českých drah a událost byla předána železniční jednotce.
Územní odbor Most
dopravní nehoda – asanace vozovky
9.3. 8:27 Jednotka HZS St. Most vyjela k dopravní nehodě osobního auta v Braňanech. Řidičku vzala do péče zdravotnická záchranná služba. Hasiči odpojili autobaterii a odstranili pomocí sorbentu uniklé pohonné hmoty.
Územní odbor Chomutov
dopravní nehoda
9.3. 4:57 Hasičské jednotky HZS St. Klášterec nad Ohří a SDH Klášterec nad Ohří vyjely k dopravní nehodě osobního auta u koupaliště v Klášterci nad Ohří. Auto narazilo do elektrického sloupu. Při nehodě byli dva lidé zraněni.  Odvezla je do nemocnice zdravotnická záchranná služba. K poškozenému elektrickému sloupu byl povolán technik ČEZ.
Ústí nad Labem
technická pomoc
8.3. 23:47 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že ze sklepa domu v Sibiřské ulici v Ústí nad Labem – Neštěmicích jde kouř. Na místo vyjela jednotka HZS St. Ústí nad Labem. Hasiči ve sklepě nalezli dřevěnou bednu 1x1m, ve které byly vytékající, propálené baterie. Hasiči je vynesli ven. Místo události bylo předáno Městské policii.
 

vytisknout  e-mailem