HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda osobního auta a traktoru u Nechranic, požár bývalé truhlárny v Postoloprtech a další zásahy.

2.8. 7:50 Jednotka HZS ÚK ze stanice Chomutov vyjela k dopravní nehodě osobního auta a traktoru u obce Březno – Nechranice okres Chomutov.  

Po příjezdu na místo hasiči ošetřili zraněného člověka a předali jej zdravotnické záchranné službě. Část nákladu z valníku spadla na osobní auto. Hasiči uklidili silnici a havarované auto bylo odtaženo odtahovou službou.
Územní odbor Teplice
Dopravní nehoda
2.8. 4:27 Na linku tísňového volání byla hlášena dopravní nehoda osobního auta nad obcí Hrobčice okres Teplice. K nehodě došlo ve směru na Louny. Na místo vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Bílina. Zraněný člověk byl mimo vozidlo v péči zdravotnické záchranné službě. Hasiči provedli protipožární opatření a heldali druhého člověka, který měl být údajně také v autě. Nebyl nalezen a policie jej kontaktovala na telefonu doma.
Ústí nad Labem
Spálené jídlo na plotně
2.8. 1:18 Na linku tísňového volání byl oznámen kouř valící se z okna ve druhém patře domu v Poláčkově ulici v Ústí nad Labem – Severní Terase. Na míso vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem. Nikdo neotvíral. Hasiči vnikli do bytu oknem. Jednalo se o spálené jídlo v hrnci na plotně. V bytě byl muž, který nebyl zraněn. Byt byl pouze zakouřen.

požár auta Litvínov.jpgpožár auta Litvínov.jpg
Územní odbor Most
Požár auta
1.8. 22:07 Jednotka HZS ÚK ze stanice Litvínov vyjela k požáru osobního auta v Podkrušnohorské ulici v Litvínově. V autě nikdo nebyl, požár jej zasáhl celé. Hasiči požár lokalizovali v 22:23 a zlikvidovali v 23:03.
požár Postoloprty1.jpgpožár Postoloprty1.jpg
požár Postoloprty2.jpgpožár Postoloprty2.jpg
požár Postoloprty3.jpgpožár Postoloprty3.jpg
Územní odbor Žatec
Požár bývalé truhlárny
1.8. 18:14 Na linku tísňového volání byl oznámen požár budovy bývalé truhlárny v Dvořákově ulici v Postoloprtech. K požáru vyjelo pět hasičských jednotek. Požárem byla v plném rozsahu zasažena prázdná budova 20x50m. K likvidaci požáru bylo nasazeno šest vodních proudů. V budově byly nalezeny dvě tlakové lahve, hasiči je ochladili a vynesli. Požár byl lokalizován v 19:12 a zlikvidován v 20:53. Požářiště bylo zkontrolováno termokamerou a bylo dohodnuto, že dobrovolná jednotka z Postoloprt jej bude do rána monitorovat. Foto: HZS ÚK stanice Žatec
 

vytisknout  e-mailem