HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda osobního auta a požár kamionu na dálnici D8 a další zásahy.

17.8. 6:24 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta na 47km dálnice D8 ve směru na Prahu.  

Auto se mělo třikrát otočit přes střechu. K nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice. Zraněné odvezla zdravotnická záchranná služba ještě před příjezdem hasičské jednotky. Z vozidla nic neunikalo, hasiči odpojili akumulátor. Místo bylo předáno Policii ČR.
požár kamionu1.jpgpožár kamionu1.jpg
požár kamionu2.jpgpožár kamionu2.jpg
Územní odbor Litoměřice
Požár kamionu s uhlím
17.8. 4:42 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na dálnici D8 u vjezdu do čerpací stanice u Lovosic hoří kamion. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice a dobrovolné jednotky z Chotiměři a Třebenic. Hořel návěs kamionu od zadní nápravy. Příčinou byla pravděpodobně bouchlá mneumatika. Došlo k prohoření dna návěsu a oheň částečne zasáhl i převážené uhlí. Hasiči uhlí vysypali a prolili vodou. Požár lokalizovali v 5:22 a zlikvidovali v 5:33. Škoda byla předběžně odhadnuta na 100 tisíc Kč. Foto: HZS ÚK Michal Horner.
Územní odbor Žatec
Požár stohu
16.8. 23:47 Jednotka HZS ÚK ze stanice Louny a dobrovolná jednotka z Libčevsi vyjely k požáru stohu na poli mezi Libčevsí a Rannou, okres Louny. Bylo rozhodnuto nechat stoh pod dozorem vyhořet. V 7:55 byl stoh vyhořelý a majitel začal na poli pracovat. Jednotky se vrátily na základnu a kolem dvanácté hodiny ještě místo zkontrolují.
Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
16.8. 19:07 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda za čerpací stanicí Machač u Postoloprt – Března, kde osobní auto vletělo do příkopu. K dopravní nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Louny a dobrovolná jednotka z Postoloprt. Při nehodě se zranil řidič vozu. Do nemocnice jej transportoval vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči zajistili vozidlo a uklidili místo nehody.
požár kombajnu1.jpgpožár kombajnu1.jpg
požár kombajnu2.jpgpožár kombajnu2.jpg
požár kombajnu3.jpgpožár kombajnu3.jpg
Územní odbor Žatec
Požár kombajnu
16.8. 13:38 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že u Sýrovic okres Louny hoří na poli kombajn. K požáu vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Žatec a Podbořany a dobrovolná jednotka z Podbořan. Požár zachvátil kombajn v plném rozsahu. Při požáru vytekla nafta z nádrže. Bylo informováno Životní prostředí Podbořany. Hasiči požár zlikvidovali v 16:00. Škoda byla předběžně odhadnuta na 750 tisíc Kč. Příčina: technická závada.

vytisknout  e-mailem