HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda osobního a nákladního auta u Lubence, požár nového rodinného domu v Peruci a další zásahy.

Škoda, kterou způsobil požár novostavby v Peruci, byla odhadnuta na tři a půl miliónu Kč. 

Územní odbor Žatec
Dopravní nehoda
10.9. 6:37 Jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a jednotka sboru dobrovolných hasičů z Lubence vyjely k dopravní nehodě nákladního a osobního auta u Lubence. Hasiči zajistili místo nehody, do příjezdu Policie ČR řídili dopravu a odstranili vyteklé provozní náplně. Nakonec naložili osobní auto na odtah a v 8:21 se vraceli na základnu.
Územní odbor Děčín
Dopravní nehoda
10.9. 5:28 Jednotka HZS ÚK ze stanice Šluknov vyjela na žádost Zdravotnické záchranné služby k dopravní nehodě osobního auta u obce Staré Křečany. Jednalo se o vozidlo České pošty, zraněný člověk byl v péči Zdravotnické záchranné služby zaklíněn uvnitř havarovaného vozidla. Hasiči jej za pomoci Zdravotnické záchranné služby vyprostili a pomohli přenést do sanitky. Rovněž odpojili akumulátor a uklidili místo nehody.
požár Předlice1.jpgpožár Předlice1.jpg
Ústí nad Labem
Požár vybydleného domu
10.9. 4:33 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že v Mahenově ulici v Ústí nad Labem – Předlicích hoří třípatrový dům a uvnitř jsou lidé. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem a jednotka podniku SŽDC (drážní hasiči). Uvnitř vybydleného domu byli dva lidé, kteří se nadýchali kouře. Hasiči je předali Zdravotnické záchranné službě. Po ošetření muži z místa požáru utekli. Z domu hasiči vynesli dvě tlakové nádoby. Požár hasiči lokalizovali v 4:52. Kvůli možným skrytým ohniskům rozebrali strop. Požár byl zlikvidován v 6:27.
Ústí nad Labem
Požár slámy
9.9. 19:41 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na kopci nad vodárnou u Petrovic hoří balíky slámy. K požáru vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Petrovice a dobrovolná jednotka z Petrovic. Hořelo 12 balíků slámy, hasiči je oddělili od ostatních, rozhrabali a prolili vodou. Požár lokalizovali ve 20:53 a zlikvidovali v 21:46.
Územní odbor Žatec
Požár rodinného domku
9.9. 15:53 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoři přízemní rodinný dům v Komenského ulici v obci Peruc, okres Louny. K požáru vyjely jednotky HZS ÚK ze stanice Žatec a Louny a dobrovolné jednotky z Peruce, Černčic, Veltěží, Panenského Týnce a Klobouků. Hořel nový rodinný domek v plném rozsahu. Byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu. Hasiči požár lokalizovali v 17:02 a zlikvidovali v 17:15. Škoda byla ředběžně odhadnuta na 3,5n milónu Kč. Příčina požáru se vyšetřuje. Foto: Michal Hrdlička HZS ÚK.
požár Peruc1.jpgpožár Peruc1.jpg
požár Peruc2.jpgpožár Peruc2.jpg
požár Peruc3.jpgpožár Peruc3.jpg
požár Peruc4.jpgpožár Peruc4.jpg

vytisknout  e-mailem