HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda nákladního auta v Lovosicích, únik neznámé látky do potoka v Kryšofových Hamrech, požár osobního auta v Rumburku.

Auto v Rumburku bylo požárem zasaženo celé, hasiči uchránili okolo stojící auta. 

Územní odbor Litoměřice
Dopravní nehoda nákladního auta
24.9. 8:25 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda nákladního auta na kruhovém objezdu za chemičkou v Lovosicích. K dopravní nehodě vyjela jednotka HZS ÚK ze stanice Lovosice. Řidič byl zraněn na hlavě, ale odmítl ošetření přivolané zdravotnické záchranné služby. Z havarovaného nákladního auta unikal olej. Hasiči jej zachytávali, aby se nedostal do půdy.
Územní odbor Chomutov
Unikající kal při čistění jímky
23.9. 16:12 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že do černého potoka v Kryštofových Hamrech, okres Chomutov uniká neznámá látka. Na místo vyjely čtyři hasičské jednotky s nornými stěnami. Páchnoucí látka vytékala z odpadní trubky. Na místo se dostavil zástupce Povodí Ohře. Byly instalovány 4 norné stěny, poslední na hranici se SRN. Byla povolána Laboratoř Třemošná. Její pracovníci odebrali vzorky k rozboru. Hasiči odpadní trubku ucpali. Příčinou byl zřejmě výplach staré jímky o rozměrech 5x12x4m. Laboratorně bylo zjištěno, že látka nený ropného původu a neměla by ohrožovat životní prostředí.
požár auta Rumburk1.JPGpožár auta Rumburk1.JPG
Územní odbor Děčín
         
Požár osobního auta
21.9. 23:32 Jednotky HZS ÚK ze stanice Šluknov a Varnsdorf a dobrovolná jednotka z Rumburka vyjely k požáru osobního auta v Jiříkovské ulici v Rumburku. Auto bylo zasaženo požárem celé, okolo stála další auta a chytla část přístřešku, vedle kterého auto stálo. Hasiči požár lokalizovali v 23:49 a zlikvidovali v 0:25.
         Foto: Michal Šafus Požáry CZ
Odkazy do noveho okna

požár auta Rumburk1

požár auta Rumburk1 

Detailní náhled

požár auta Rumburk2

požár auta Rumburk2 

Detailní náhled

požár auta Rumburk3

požár auta Rumburk3 

Detailní náhled

požár auta Rumburk4

požár auta Rumburk4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem