HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda Markvartice, doravní nehoda u Libochovan, spadlá stodola v Sřezově, požár v panelovém domě v Ústí nad Labem a další zásahy.

28.2. 12:35 Hasičská jednotka HZS St. Děčín vyjela k dopravní nehodě dvou osobních aut za železničním přejezdem Markvartice ve směru na Českou Kamenici.  

Při nehodě nikdo nebyl zraněn. Jedno z aut zůstalo ležet v příkopu na boku. Silnice byla z důvodu vytažení auta z příkopu v obou směrech uzavřena. Hasiči auto z příkopu vytáhli v 13:55 a provoz bul spuštěn kyvadlově. Ve 14:07 byly následky dopravní nehody zlikvidovány a hasiči se začali vracet na základnu.
Územní odbor Teplice
požár stromu

28.2. 8:43 Na linku tísňového volání byl oznámen požár stromu mezi Mstišovem a Košťanami.K požáru vyjela jednotka HZS St. Teplice. Strom byl při příjezdu jednotky již zcela vyhořelý. Hasiči požár zlikvidovali v 9:18. Na místo se dostavil pracovník lesní správy, který strom odstraní.
Územní odbor Litoměřice
dopravní nehoda
28.2. 7:36 Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda osobního auta, ze kterého se kouří a uvnitř jsou zranění lidé u Libochovan. Na místo vyjela jednotka HZS St. Litoměřice. Hasiči nalezli havarované auto se dvěma zraněnými lidmi. Řidička byla v havarovaném vozu zaklíněna a hasiči ji vyprošťovali pomocí hydraulického nářadí. Oba zraněné vzala do péče zdravotnická záchranná služba.
Územní odbor Chomutov
zřícení části stodoly
28.2. 0:18 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že na silnici v obci Březno – Střezov spadl dům, ve kterém asi nikdo nebydlí. Na místo vyjely jednotky HZS St. Chomutov a SDH Březno. Spadla část stodoly, sutiny ležely částečně na vozovce. Hasiči prohledali sutiny, nikoho nenalezli. Majitel objektu byl vyrozuměn aby sutiny odklidil a zbytek stavby zajistil. Uzavření komunikace zabezpečila Policie ČR. Byl informován starosta obce, který zajistí statika.
Územní odbor Žatec
požár slámy
27.2. 22:21 Hasičské jednotky HZS St. Louny a SDH Libčeves vyjely k požáru balíků slámy Libčevsi. Na místě bylo dohodnuto s majitelem, že nehořící sláma bude nakladačem odstraněna od přilehlé budovy a zbytek balíků bude ponechán kontrolovaně dohořet.
Územní odbor Most
požár trávy
27.2. 21:34 Hasičská jednotka HZS St. Most likvidovala požár suché trávy na ploše 10x10m v ulici Jana Palacha v Mostě. Hasiči požár zlikvidovali v 22:49.
Územní odbor Litoměřice
požár osobního auta
27.2. 19:23 Hasičská jednotka HZS St. Litoměřice vyjela k požáru osobního auta v za finančním úřadem ve směru na Pokratice. Hořela zadní část osobního auta Škoda Fabia pravděpodobně od výfuku. Hasiči požár zlikvidovali v 19:53.
Ústí nad Labem
požár elektrického rozvodu
27.2. 13:58 Na linku tísňového volání byl oznámen požár výškové budovy na Masarykově ulici v Ústí nad Labem. K požáru vyjely jednotky HZS St. Ústí nad Labem, SDH Velké Březno, SDH Mojžíř a HZSP SŽDC. Jednalo se o požár elektrického rozvaděče v sedmém patře, který byl při příjezdu již lokalizovaný. Nájemníci opustili své byty ještě před příjezdem jednotek. Požár byl zlikvidován ve 14:20. Jednalo se o technickou závadu na elektroinstalaci. Škoda byla předběžně odhanuta na 10 tisíc Kč.
 

vytisknout  e-mailem