HZS Ústeckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dopravní nehoda kamionu a osobního auta u Bílence a další zásahy.

4.7. 7:36 Jednotka HZS ÚK Podbořany a dobrovolná jednotka z Kryr vyjely k dopravní nehodě osobního auta a kamionu u obce Petrohrad Bílenec.  

Na místě už zasahovala profesionální jednotka z Rakovníka a dobrovolná jednotka z Jesenice. Událost se ale stala už v Ústeckém kraji v okresu Louny. Hasiči z havarovaného auta vyprošťovali za pomoci hydraulického nářadí zaklíněného zraněného člověka. Kamion ležel přes silnici, osobní auto bylo mimo vozovku. Silnice byla uzavřena, z kamionu vytékala nafta. Bylo unformováno Životní prostředí. Na místě zasahoval vrtulník letecké záchranné služby. Na uklizení silnice byla povolána Správa a údržba silnic.
Územní odbor Žatec
Požár izolátoru
4.7. 6:25 Na linku tísňového volání bylo oznámeno, že hoří sloup elektrického vedení, asi izolátory v rozvodně proti podniku Vapo Podbořany v Podbořanech. Při příjezdu jednotky na místo již požár uhasl. Hasiči zkontrolovali místo. Likvidace požáru byla ohlášena v 6:52.
Ústí nad Labem
Transport zemřelého člověka
3.7. 21:01 Jednotka HZS ÚK ze stanice Ústí nad Labem vyjela na žádost Policie ČR k Hradu Střekov, kde byl v těžce přístupném terénu nalezen mrtvý člověk. Transport mrtvého člověka na parkoviště byl velmi obtížný a trval více než pět hodin. Hasiči použili terénní transportér, tak zvaného železného koně. Zemřelý člověk byl předán pohřební službě na parkovišti u Hradu Střekov v 3:34.
 

vytisknout  e-mailem